Mahomes je ne je ro va ta n
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL - uživo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam kako se zovu igraci koji su zaduzeni za Kelcea, ali im treba jbati mater... i njima i treneru koji ih i dalje drzi na terenu. Mada s obzirom da je doticni isao na fake punt na 4th&4 na svojih 31 u drugoj crtvrtini, onda i ne treba da cudi sto kreten nista ne mijenja. Vidis da se vec predao na poluvremenu.. zna da ce da leti iz tima posle ove utakmice. Sramotna odbrana... bas sramotna.
Comment
-
Znas kako, nisam ocekivao ama bas nista od Texansa danas i ako sam navijao za njih. Znam da su rupa od ekipe, ali sam se iznervirao jer su bijednici imali 24-0 i uspjeli su to da useru. Da su ih Chiefsi gazili od pocetka kako sam i ocekivao, mnogo bi mi lakse pala utakmica.
Gledaj na sta lici ova odbranaPa ja koji pusim kutiju dnevno i imam lose koljeno bi pored ovih raspada nekako uspio da istrcim za 1st down
Ovo je sramota na sta lice. Otpustiti i onoga glavonju i koordinatore odma posle utakmice.
Comment
-
Ma nema GB šanse. Ako i to promašim onda sam stvarno imbecil. Ne vidim ih da pobedjuju.
Vidim AR koji sleže ramenima, 3 poena na poluvremenu, nadkran pogled ka WR, igra trčanjem zaustavljena.
Russell Wilson baca dva TD u prvom poluvremenu i jedan šut za tri poena.Last edited by Cassius Clay; 13-01-20, 00:14.
Comment
Comment