Originally posted by 弱肉強食
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL - uživo komentarisanje utakmica
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gledaj BarkleyaOdlicna utakmica u NY-u.
Edit: jaooo gledaj fumble.. Fletcher Cox!! Go Birds!
Najjaci su ovi pojedini americki komentatori koji za nekoga ko je osvojio SB vole da kazu world champion...Last edited by powerslave; 30-12-19, 01:24.
Comment
-
Ma američka arogancija (često nesvesna), za brdo stvari ih možeš čuti da kažu "svet", a misle na SAD. To je njima svet. Svi znamo i da je pobednik LŠ najbolji klub na svetu, pa ih niko ne zove svetskim šampionima dok ne osvoje CWC. Daleko od toga da ovi trebaju da organizuju slično takmičenje, niko ne dovodi u pitanje da na svetu nema boljih, ali je degutantno kad se tako nazivaju.
Nadam se da će 49ersi da izgube večeras kako bi mogli posle Philu da izbace. I da mogu za Vikingse da navijam protiv odvratnih Seahawksa. Oni kad bi ispali, posle bi mi manje-više bilo svejedno ko će uzeti. Mada dovoljno su mi i Texansi i Brees antipatični da se i protiv njih navija.
Comment
-
Evo Lynch smrdljivi uzeo TD...
Edit: trude se sudije smrdljive svim silama da pomognu Seahawkse. Jebem vam mater!Last edited by powerslave; 30-12-19, 05:08.
Comment
-
Jesi Urose mora se priznati
Odlicno otvoranje Bilsa,dosta ljudima je mirisala dvojka ovde i meni isto,zdrav Fuler fali Wotsonu sa njim je tipa 3 puta bolji ,citah negde,sa druge strane Hjuston mora da iskoristi ovo,PO kuci jos sa Bilsimasigpic
Comment
Comment