Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евробаскет 2015 - уживо коментарисање

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Koliko je Bjela jak igrac postao, nestvarno.

A nisi bas toliko...
    sigpic

Comment

Nisam znao da je Mirotic prihvatio poziv da igra za Srbiju. Bas dobro igra, pomaze dosta.
      sigpic

Comment

Originally posted by Reise View Post
        Nisam znao da je Mirotic prihvatio poziv da igra za Srbiju. Bas dobro igra, pomaze dosta.
        Sad majke mi htio to da napisem
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Nedovic...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

Nebitna utakmica, ali dobro je za samopouzdanje, sto je pogodio vezane. Bravo Nedo!!!
            IMG-20190614-192941
            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
            Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

Cener vezanih.
              Odoh govno da pojedem jer sam bio protiv njega u ekipi.

Pixar
              Nije nebitna, ko bude prvi mislim da bezi od Francuza do polufinala, mozda cak i finala.
              sigpic

Comment

Raduljica baš los
                sloboda ili ništa

Comment

Nedovic

Igrate egal sa Spancima, bez nikakvog ucinka unutrasnje linije, plus ih sudije guraju pomalo...

Da se ukljuce Erceg i Raduljica i ofanzivno i defanzivno dobijate ovo

Comment

Sta nas briga za Francuze, po meni bolje da dodju u osmini, da ih pobedimo dok jos nisu ni poceli da igraju. Ako hocemo zlato moramo da ih pobedimo, tako da je lakse pobediti ih pre polufinala/finala.
                    IMG-20190614-192941
                    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

Sobzirom da igramo "bez centra" dobar rezultat za nas

Ako nisi prvi u grupi onda je bolje da budes treci jer i tad ne mozes sa Francuskom do 1/2 finala...naravno, najbolja opcija je da budes prvi, Spanija druga i da furiju oteras u 1/4 sa Francuskom
                      sigpic

Comment

Trebso neko da eksplodira bravo Nedo.. Radulja bas los,kako bi nam legao Bobi makar na po 15min. Mogao bi Simon u 2pol.da veze 2,3 trojke ume njega da usere
                        Last edited by Jack; 05-09-15, 17:54.
                        sigpic

Comment

Sramno suđenje, ne znam da li to rade namerno ili samo ne znaju.

Nije loš Nedović s obzirom da nije isprofilisan kako to neko skoro napisa.

Comment

Eto i nije toliko katastrofalno ispalo...
                            Bijelica odlican, Raduljica jako los (nisu mu ovo kinezi)

"I love to speak with Leonard
                            He’s a sportsman and a shepherd
                            He’s a lazy bastard
                            Living in a suit ."
                            Leonard Cohen

Comment

Kuzmic bi bio prva opcija, ali kao sto sam napomenuo i na pripremnim mecevima, ovde tek sad izgleda stegnuto, uplaseno bar kada je napad u pitanju. U odbrani je solidan, ali mora i u napadu doprinos. Raduljica bar treba da donese te poene, a ocajan je. Erceg proveo neko vreme kao lazna 5-ca, isto 0. Daj Milutinova. I posle neko prica da ne bi Bobi znacio.

A Nedovicu je ovo sansa da konacno revitalizuje svoju karijeru. Bjelica sve radi na terenu.

Nije mi jasno kako nismo iskoristili skokove u prvih pet minuta i 0 u napadu Spanaca, tu se videlo koliko nam napad ocajan.
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

Da vas neko cita pomislio bi da su sudije zasluzni za bar 15 poena Spanije.
                                Bas me zanima kako biste vi sudili duel Gasol/Raduljica.

Kuzmic nije solidan, odlican je u odbrani. Ja bih probao s njim, Ercegom, Bjelom, Nedovicem i Teom koji napad.
                                Last edited by Black Mamba 24; 05-09-15, 18:00.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X