Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Monta Ellis #8 View Post
    Ali bilo je lepo sa njim 2007 svi oni rekordi ali samo da nije bilo onih Giants-a i onog cuvenog hvatanja zaboravio sam kako se zvao onaj lik sto je preko Harrisona uhvatio onu loptu iz ocaja
    To je bilo pre 4 godine, Randy je sad em penzionisan em nizasta, em problematican, tom logikom bolje dovesti Owensa kad ga vec niko nece.
    Jos se secam te baksuzne utakmice, posizeo sam na kraju, posle sam pao ispit taj dan E da je srece da je Bill manje sujetan i da nije prakticno najurio njega i Capersa... No bitno je da se prizvao pameti i da je pozvao jednog od retkih ljudi koji su smeli da mu odgovore a ne da ga gledaju kao boga.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Mene sada samo brine odbrana kod njih znam da mogu svakome da natrpaju 30 i vise poena ali isto tako mogu i da prime 30,uzdamo se u Bill-a da je nesto vec smislio

Comment

Mene sada samo brine odbrana kod njih znam da mogu svakome da natrpaju 30 i vise poena ali isto tako mogu i da prime 30,uzdamo se u Bill-a da je nesto vec smislio
        Sto ne rece odmah da si Patriot Zapravo i nije toliki problem broj primljenih poena vec jardi, posto su po tome ove godine Green Bay i mi dva najgora tima u NFL istoriji. Ipak kada pricamo o primljenim poenima, NEP su 13. ako se ne varam, sto uopste nije tako los plasman. Znaci do kraja PO se uzdati u Bradya, napad i srecu, a onda pauzu izmedju dve sezone treba iskoristiti najbolje moguce.
        Treba tu kvalitetnih igraca, bila je dobra ideja da se sa Haynesworthom i Umeyorom resi defanzivna linija, prvi je dosao i uradio nista, drugi je ostao kod G mena (posle je bio i pokusaj da se dovede Allen, ali je i to propalo), sada se draft i free agency moraju odraditi bolje. Mora se i konacno oprediliti da li se igra 4-3 ili 3-4 odbrana, dovesti kojeg dobrog CB (ima nekoliko prilicno dobrih na koledzu) i da se LB linija dovede u red. Nazalost igraci su mnogo losiji nego prethodnih godina, nema Brushija, Lawa, Seymoura... To se mora resiti.

Comment

• Mora dupli

http://espn.go.com/blog/boston/new-e...ost?id=4714310

In his work as Rams offensive coordinator this year, McDaniels drew up plans against these playoff teams -- Giants, Ravens, Packers, Saints, Bengals, Steelers and 49ers.

Comment

• Bas to sto kazes za odbranu treba se vise odluciti ili 4-3 ili 3-4 a ne ovako uvek nesto menjati i na kraju nista.
            Ima i sada nekoliko dobrih igraca u odbrani pre svaga Mayo i Chung,bas me je prijatno ove godine iznenadio Carter ali se povredi pred PO.
            Malo su tanki na CB poziciji,McCourty je po meni malo nazadovo ove godine ali ima nade za njega,najvise me je iznenadio Bill kada je odpustio Meriweather-a na pocetku sezone ne kazem da je on bio nesto extra ali mogao je dosta toga da pokrije i da oslobodi Chung-a da ovaj igra malo blize line of scrimmage gde je po meni naj efektniji.
            Videcemo za koju se odbranu odluce u buducnosti pa prema tome ce trebati i draftovati igrace a bilo bi dobro da se nesto nadje od FA.
            U svakom slucaju GO PATS

Comment

• To su dobri igraci ali ne vrhunski kao ranije, u prvih 8 Belichikovih sezona imali smo najmanje 3, 4 Pro Bowlera u odbrani u razlicitim linijama, sad je dvoje linijasa, Carter, koji se kao sto kazes povredio i Wilfork. Ti problemi u odbrani samo govore koliko je napad dobar i kada bi dobili malo vise kredita od odbrane, tesko ko bi mogao do pobede, pogotovo na Gilletteu.

Comment

• U odbrani fali neko poput Rodney Harrison-a pravi vodja na terenu na koga bi se ovi mladji mogli da ugledaju,mislim da ce na ovome draftu sto sledi fokus da bude na odbrambenim igracima,jer ima nekad utakmica gde nemoze napad odmah da se pokrene i tad odbrana mora da se pokaze.

Comment

Ali bilo je lepo sa njim 2007 svi oni rekordi ali samo da nije bilo onih Giants-a i onog cuvenog hvatanja zaboravio sam kako se zvao onaj lik sto je preko Harrisona uhvatio onu loptu iz ocaja
                  My boy grande David Tyree
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                    My boy grande David Tyree
                    Znao sam da ce ovaj da se javi Potrosili ste u tom mecu srece za sledecih 10ak godina.

Comment

• Jel se ovde u plejofu igra samo po jedna utakmica?

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                        Znao sam da ce ovaj da se javi Potrosili ste u tom mecu srece za sledecih 10ak godina.
                        Šone, pozdravio te Plax posle utakmice, zaboravio sam da ti kazem

Salu na stranu, mislim da smo usli u formu u pravom momentu, samo da defanzivna linija i hvatacki korpus budu zdravi i spremni, mada toliko smo igraca izgubili do kraja sezone, pa i pre samog pocetka.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Trigger, igra se samo jedna utakmica. Pravila u produzetku su drugacija, kao na koledzu, ali o tome kada dodje vreme.

Originally posted by T-Mac View Post
                          Salu na stranu, mislim da smo usli u formu u pravom momentu, samo da defanzivna linija i hvatacki korpus budu zdravi i spremni, mada toliko smo igraca izgubili do kraja sezone, pa i pre samog pocetka.
                          Bice nezgodno za Atlantom ako se Matty Ice raspuca, ali je poznato kako se on fino zaledi u bitnim mecevima, samo da ga JPP jednom dohvati, toliko o njemu. Posle idete verovatno na Green Bay i iskreno cu navijati da ih izbacite.

Comment

• Za sada u ovom prvom mecu, svi jako uplaseni. Nece ovde biti vise od 30ak poena, prava ona tvrda PO utakmica, sve je u odbrani.

Comment

• Jbt, ja i zaboravio za utakmicu, malopre sam se probudio, ceo dan prespavah u pm...
                              sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                                Jbt, ja i zaboravio za utakmicu, malopre sam se probudio, ceo dan prespavah u pm...
                                Nisi nista propustio.

Comment

Working...
                                X