Kako mislis da postavim takvu anketu? Previse je tu pozicija...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by trigger View PostNema sta ni da se glasa, ovo sto je Ljuba napisao je manje vise to samo bi McCoya zamenio sa Charlsom, inace sam tek sad skontao da ove linijase ne znam skoro nikog a jos kao pratim NFL
Comment
-
Najbolji napad - DEN
Najbolja odbrana - SEA
QB - Drew Brees NO
RB - Jamaal Charles KC
WR - Calvin Johnson DET
TE - Jimmy Graham NO
DE - JJ Watt HOU
LB - I ako mislim da je Patrick Willis najbolji na ovoj poziciji, ove sezone je NaVorro Bowman SF zasluzio priznanje
OLB - Clay Matthews GB
Safety - Earl Thomas SEA
CB - Nemam pojma... neka bude Richard Sherman SEA jer ih ne znam toliko dobro kao ove ostale.
Tackle/Guard/Center tu su mi svi isti... Ti "topovi" mi nisu nikad bili zanimljivi pa i nisam nikad obracao paznju na njihovu igru.Last edited by powerslave; 27-12-13, 23:04.
Comment
-
@Slave
Ja se nadam istom scenariju.Da im vrati za povredu i za poraz na svom terenu pre par nedelja.Da nije toga bilo, GB bi vec sada sigurno bio ucesnik PO.
@Nebojsa
Prvo mi je pao na pamet Megatron, ali sam se ubrzo setio da Gordon je zbog suspenzije propustio prve dve utakmice pa mi je njego ucinak impresivniji.Jos igra u slabijoj ekipi kojoj je PO misaona imenica i QB im je jedan od slabijih.Sve je to prevagnulo na stranu Gordona.
Comment
-
Igra Jordy. On je lagano jedan od najboljih WR-a lige a tata Aaron sigurno zna da ga ubodeLast edited by powerslave; 29-12-13, 14:30.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostI igra u timu gde je prakticno jedina opcija u pasu. Uvek sam vise cenio one koji postignu neke rezultate. JJ Watt je izuzetak, mada odbrana Hou i nije toliko katastrasna koliko je napad.
Majami
Sad mi je bas krivo sto je protiv njih NE zabelezio poraz.
Go Atlanta!
Comment
Comment