Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uzmi Turnera, nabosce on neki ugovor sigurno ovih dana, a mnogo dobar igrac. Star, ali dovoljno jak da ugura koji TD i da ima solidne cifre na drugim mestima. To ti je moj neki predlog, eto odvajam od svojih usta, nisam ni skontao da ga niko nije uzeo
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ееее то се цени. Свака част.
      Ево направио сам трејд.
      Arise, Serbia!
      You fell asleep long ago,
      And have lain in the dark.
      Now wake up
      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Sacekaj prvo da vidis hoce li ga iko uzeti... Prosle sezone je bio bas los. Turner mislim

Comment

• Већ сам направио трејд, али сам помислио онда ће неко да ми отме овог свог. Могао сам да сачекам до почетка сезоне па онда да га заменим. И хтео сам да га вратим али ми онда на памет паде то да ће онда сад неко можда овог Тарнера да преотме.

Ништа, нек остане сад овако, али стављам вето на то да ми неко узме Гудвина. Тачка.
          Arise, Serbia!
          Now wake up
          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Haha Goodson. Pa on ne bi ni igrao sve i da nije narkoman

Comment

• Turner je zver. Jedna losa sezona ne mora da znaci mnogo. Pogotovo sto je on Pro Bowl igrac, za njegove pojmove losa sezona je odlicna za mnoge. A uzece ga bar neko da bude rezerva.

Comment

• http://thepiratebay.sx/torrent/8846500

za one koji su malo odmakli s gradivom.
                It is not the violence that sets a man apart.
                It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Dodjem ti pice brate

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                    Turner je zver. Jedna losa sezona ne mora da znaci mnogo. Pogotovo sto je on Pro Bowl igrac, za njegove pojmove losa sezona je odlicna za mnoge. A uzece ga bar neko da bude rezerva.
                    RB u tim godinama tesko da moze da valja. Samo Gore i Jackson kidaju od matorijih.
                    Turner ce biti neciji backup i to je ok.

Comment

• Хах, каква је ово животиња кад не могу њих 10-орица да га оборе.
                      Arise, Serbia!
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                        RB u tim godinama tesko da moze da valja. Samo Gore i Jackson kidaju od matorijih.
                        Turner ce biti neciji backup i to je ok.
                        Ja sam ubijedjen da ce Steven da odvali ove sezone(naravno, u okviru svojih mogucnosti... ne pricam o nekim nenormalnim brojkama). Cini mi se da se dobro snasao u Atlanti. Oni su mi bas simpaticna ekipa, mogu reci najmiliji posle 49ersa Stevena sam zgotivio zbog one reklame za dres A i momak je zivotinja i veliki radnik.

Comment

• Znaci da ga stavljam u prvi tim
                          Last edited by Lord Aleksoni; 28-08-13, 03:03.

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                            Ja sam ubijedjen da ce Steven da odvali ove sezone(naravno, u okviru svojih mogucnosti... ne pricam o nekim nenormalnim brojkama). Cini mi se da se dobro snasao u Atlanti. Oni su mi bas simpaticna ekipa, mogu reci najmiliji posle 49ersa Stevena sam zgotivio zbog one reklame za dres A i momak je zivotinja i veliki radnik.
                            Slazem se. Jedan od najjacih likova u ligi, bas je gotivan.
                            Atlanta mi je sa druge strane mrska

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
                              Znaci da ga stavljam u prvi tim
                              Stavi. Naigrace se on ove godine a imaju dobar napad tako da ce sigurno sakupiti dosta bodova. Ja sam htio Stevena u svom timu

EDIT:

Last edited by powerslave; 28-08-13, 03:24.

Comment

• Ljudi, izmene u ovoj igrici ne sluze cisto da bi blejale i menjale startere kada im je bye week. U ovoj igrici je sve u proceni matcuhpova. Znaci - moze losiji hvatac odigrati bolje protiv ocajne odbrane od pasa, nego odlican napadac protiv dobre odbrane od pasa. Jebeno ce vam biti sto slabo pratite...ako nista, bar citajte prognoze eksperata koje neretko stoje pored imena igraca. Jeste da i oni slabo ubadaju, al jbg.

Comment

Working...
                                X