Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probao i otvara player, ali ni da makne dalje. Okreće i okreće i okreće...

Spoiler

Comment

• Moras da budes strpljiv, ako si dosao dotle, onda je sve ok sa podesavanjima, dalje je do tvog kompa i neta
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Ma sve je to ok što se tiče kompa i neta, ali ovo jednostavno neće. Nađem drugo rešenje. Hvala na pomoći u svakom slučaju
        Last edited by Nesic; 31-08-15, 21:20.

Comment

• I kod mene samo vrti u krug. Šta može da bude problem?

Comment

• Ajmo ljudi polako.
            1. Obrsite ModifyHeaders iz Mozille.
            2. Posle toga skinite ovaj plugin na ovoj stranici OVDE i instalirajte ga naravno.
            3. Podesavanje odradite ovako:

4. Kada to sve odradite ne idi te odma` na ESPN nego aktivirajte ModifyHeaders unutra da gori zelena lampica a spoljada je ovako

Onda lepo restartujte Mozillu jednom pa cak i dva puta e onda idete na espn.

5. Net ispod 1.5 moze zaista biti problem.
            Pozdrav u uzivajte.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Ko ima pravi izvor alexa22 ili bojana?
              Originally posted by bojanaBG View Post
              Pa ne znam, da li vise verujes liku koji je "igrao" na terenima ili Fedu
              Nima Naderi teniski trener (Federov fan just like me ) zivi i radi u NY

http://tennisconnected.com/home/cate...edia/podcasts/

Comment

• Proradilo

Ghostery add-on mi pravi problem. Moguće da i drugi adblock dodaci prave zavrzlamu.

Comment

• Iznenadice Nadal mnoge na ovom turniru,a Novaku ce biti vraski tesko protiv njega.Najbolji mec ove sezone od Nadala ubedljivo !

Comment

• Da je danas jednog od trojca Rublev/Kokkinakis/Zverev poslati u drugo kolo bilo bi dobro. Dvojica i nigdje kraja mojoj sreci

Mada mislim da je Sasa sa najboljim sansama i da ce generalno biti iznenadjenje turnira.
                    1. Andrey Rublev
                    2. Thanasi Kokkinakis
                    3. Alexander Zverev
                    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Kokkinakis bi morao napraviti frku Riši, mora skontat da mu je to idealan protivnik

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                        Iznenadice Nadal mnoge na ovom turniru,a Novaku ce biti vraski tesko protiv njega.Najbolji mec ove sezone od Nadala ubedljivo !
                        Nadal može iznenaditi nivoom igre u odnosu na ovogodišnje izdanje, ali pobijediti Novaka nema šanse. Nema mu čime nauditi.

Comment

• Ako forhend bude radio, svakako da ima. Polako da pogledamo jos koji mec obojice do eventualnog medjusobnog. Novak je svakako veliki favorit trenutno.
                          1. Andrey Rublev
                          2. Thanasi Kokkinakis
                          3. Alexander Zverev
                          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• shminka,

Pogledao sam malo Novakove rezultate od 2011. (Pogledaj tablicu na drugoj temi. Bojana uvijek zatvori usred diskusije.)

Da bi Federer pobijedio Novaka treba da je zadovoljen barem jedan od tri uslova (u zadnje vrijeme dva):

*igra se na brzoj podlozi, pozeljno brzom hardu
                            *Novak je povrijedjen ili barem ima neki problem
                            *Igra se u 3 dobijena

Postoji iznimka koju necu pominjati.

Koliko ce jos igrati. Poslije WTF-a 2014. je izgledalo malo, jako malo. A oni su vec 3:2 ove godine. A moze se desiti da igraju jos 3-4 puta.

--------------

bojana,

Pa izgubicu san i tako i tako. Igra se u Americi.

Comment

• Zatvorena je tema koja se zove uzivo komentarisanje meceva, mislila sam da ste do sada vec naucili da tamo nema diskusija.

Nije to isto gubljenje sna i ti to znas
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Daj Sandu uključi se u raspravu i daj NIu avatar neki

Još 5-6 puta maksimalno mogu odigrati, možda ni toliko...očekujem da najveći kaže dosta sljedeće godine

ne vjerujem da će igrati na USOu u finalu

Comment

Working...
                                X