Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostOlja, ja govorim o postovanje prema novinarima. Svi znamo da je Serena slomljena i da nije joj do razgovora, ali ne sme da napada novinare. Dakle pogledaj njen intervju, stvarno nije u redu.
Tako da neću da gledam i na njenoj sam strani. Nemam šta da gledam, viđeno toliko puta i u sportu i u svim segmentima života. Potrebno ti je Stefane malo još godina iskustva i starosti da bi olako davao neke kvalifikacije. Previše si vođen onim volim-ne volim.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by dante1976 View PostPa imas Rodikovo "priznanje" da ga je dobijala kada su bili klinci a on je bese bivsi GS sampion i top 10 igrac zar ne?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Goran Ivanišević za britanski je Telegraph popričao o Marinovim šansama:
'Ako Marin negdje može pobijediti Novaka, to je na US Openu' - započeo je popularni Zec.
'No, brine nas njegov skočni zglob. A znate da čak i sa 100 posto nisi siguran da imaš šansu protiv Đokovića. Novak je poput morskog psa. Kad nanjuši krv, gotovo je. Ubit će vas, pojesti i ispljuniti.' - opisao je Ivanišević Novaka kao da je riječ o Raljama Stevena Spielberga.
'Stoga, volio bih da Marin bude potpuno spreman jer ako nije tako protiv Đokovića, onda možeš otići na plažu i gledati TV' - zaključio je Goran.
Možda se več traži neki alibi za poraz......
Ajde Marine odigraj sa srcem i bez straha, te bori se ko lav, pa ti neče niko zamjeriti ni u slučaju da izgubiš danas protiv Novaka.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSvi ti novinari gore od želje za ogoljavanjem ličnosti i pokazivanjem u najgorem svetlu čoveka koji je u nekoj vrsti nevolje...od toga žive, bez obzira da li je u pitanju neko sa BBC ili Sun i da su lično prisutni po mogućstvu.
Tako da neću da gledam i na njenoj sam strani. Nemam šta da gledam, viđeno toliko puta i u sportu i u svim segmentima života. Potrebno ti je Stefane malo još godina iskustva i starosti da bi olako davao neke kvalifikacije. Previše si vođen onim volim-ne volim.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostOlja, ja sam jedan od retkih koji voli Serenu na ovom pdf-u. Ali iskreno nije mi se svidela njena reakcija na novinarska pitanja. Dakle mogu nekad i da osudim igraca za kojeg navijam. Recimo i Nadala sam osudio kada je sad izjavio da je izvukao nesto pozitivno iz poraza protiv Fabia. My ass pozitivno izvukao, koga on podjebava? Gubi prvi put nakon 151 mec kada je poveo 2-0 na Majorima, i on sad izvukao nesto pozitivno? Goni se Rafaele, u teskom kanalu si, zato i lupetas takve stvari. Isto sad i Serena, ali nista strasno, procice i to ce biti to.
Rafa se je ove godine obično ukenjao kad je bilo gusto ali ovaj meč protiv Fogniinja bio je neki pozitivni korak napred sa psihološkog aspekta i uz poraz.
Comment
-
Originally posted by Damir View PostSerena i Venus su krajem 90tih igrale protiv Carstena Braascha koji je tad bio 203. na listi. Serena je izgubila 61 a Venus 62."Die Katze" je izjavio da nema sanse da bi dobile nekog iz top 500 iz ATP jer je on te setove odigrao kao da je 600ti igrac na listi
Comment
-
Originally posted by Overlord View PostEvo i tebe posle dugo vremena na forumu. Nisi se javljao otkad je tvoj pulen Rafa pao sa formom. Nema vise ni tvojih kritika prema Rogeru.i
A veceras naravno navijam za Stana,nadam se da moze da izbaci ovog mini Karlovica kojem servis game u prosjeku traje 90sec
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostNa pecanju sam pa pošto pratih meč preko lajv skora bi li neko ljubazan da mi rekne bi li u uglu ekranu ono upozornje kako se gledanje meča ne preporučuje mlađim od 18 leta zbog scena eksplicitnog nasilja?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Mrzi me sada da guglam ali odavno dva porazena tenisera nisu uzeli manje gemova u polufinalima nekog GS. Pala knjiga na dva slova. Sada se vidi koliko fali jedan Nadal, zdrav Delpo i u formi jos par drugih igraca jer ovo je trenutno smesna konkurencija. Novak i Federer se prosto sprdaju sa konkurencijom. Jadan ce biti tenis kad oni odu jednog dana.
Comment
Comment