E moj Conga....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mislim da je sada totalno jasno ko ovdje osvaja titulu.
Odlican trening za vracanje Roletove serve, a jos bolji za vracanje Wawrinkinih udaraca sa osnovne.
Plus jos lagan mec u fizickom smislu. Setnja do titule, cestitke.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Vavrinku i previse kenja kad igra protiv Novaka,tako da ne bi valjao u finalu.Daj Rodju da se opet izjednaci skor.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMozda je zbog vrucina stecen pogresan utisak, ali sjetimo se i prosle godine, posebno od polufinala. Cilic i Nisikori su raznosili sa osnovne i izgledalo je da je podloga prebrza. Uticu uslovi defibitivno.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKako nista, na 4:2 i 0:40 je rekao ove tri brejk lopte kao da su i mec loptesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa ga se baš uželela, al on ništa
Posle nekoliko neiznudjenih Novakovih iz forhenda daje komentar: "Desava se!"
"Prilika da se pobedom u finalu Novak primakne nadalu na SAMO 4 slema."
Bilo je tu jos bisera.... Stigao je Smiljan i za tako kratko vreme da odvali podosta u svom stilu.Last edited by Sandugp; 12-09-15, 00:55.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDosta ih je tvrdilo da je večerašnji meč nikad veća šansa za Čilića, stativa, ali ona od reflektora.
Ali da se on prebacuje s Novakom, lud covjek.sigpic
Comment
Comment