Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E moj Conga....
    sloboda ili ništa

Comment

• Steta sto danas nije bilo finale

Comment

• Sve moze da se vrati, odlicno. Ipak protiv Vavrinke ne moze bas sve, tako da se navija za Federera.
        sigpic

Comment

• Mislim da je sada totalno jasno ko ovdje osvaja titulu.

Odlican trening za vracanje Roletove serve, a jos bolji za vracanje Wawrinkinih udaraca sa osnovne.

Plus jos lagan mec u fizickom smislu. Setnja do titule, cestitke.
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Ja ga se baš uželela, al on ništa
            Kako nista, na 4:2 i 0:40 je rekao ove tri brejk lopte kao da su i mec lopte
            sigpic

Comment

• Vavrinku i previse kenja kad igra protiv Novaka,tako da ne bi valjao u finalu.Daj Rodju da se opet izjednaci skor.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Mozda je zbog vrucina stecen pogresan utisak, ali sjetimo se i prosle godine, posebno od polufinala. Cilic i Nisikori su raznosili sa osnovne i izgledalo je da je podloga prebrza. Uticu uslovi defibitivno.
                Pa ne znam. Moguće je. I meni je izgledala brza prošle godine. Mada ovo što kažeš za vremenske uslove mi nije toliko logično. Nijesam primijetio razliku između dnevnih i noćnih mečeva.
                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Bravo Novak,neverovatno konstantan na svim Slemovima,,samo da krunises sa titulom u ned. Sta li mu je rekao Novak na mrezi,u fazonu ja placam termin,ti kao da i nisi bio tu
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Kako nista, na 4:2 i 0:40 je rekao ove tri brejk lopte kao da su i mec lopte
                    Meh.. što bi reko Noto... može on to i bolje.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Polako dace Bog, bice!

Bravo za Novaka, idemooo.

Comment

• Dosta ih je tvrdilo da je večerašnji meč nikad veća šansa za Čilića, stativa, ali ona od reflektora.

Comment

"Pogodio je Marin onaj stubic."
                          Posle nekoliko neiznudjenih Novakovih iz forhenda daje komentar: "Desava se!"
                          "Prilika da se pobedom u finalu Novak primakne nadalu na SAMO 4 slema."

Bilo je tu jos bisera.... Stigao je Smiljan i za tako kratko vreme da odvali podosta u svom stilu.
                          Last edited by Sandugp; 12-09-15, 00:55.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Samo da ne opere Rodzer Stena sad pa da se opet smorim
                            sigpic

Comment

• Ajmo sad teniski klasik

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                                Dosta ih je tvrdilo da je večerašnji meč nikad veća šansa za Čilića, stativa, ali ona od reflektora.
                                Znas kad ce ga dobiti, kad Novak bude na 50% kapaciteta, a ovaj bude udarao kao nikad u zivotu i sve mu bude ulazilo. Sile nema da bi on uzeo titulu prosle godine preko Novaka.

Ali da se on prebacuje s Novakom, lud covjek.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X