Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kako da ne mrzim Nisikorija? Izadje protiv Nadala I ne moze da promasi nista, a danas gubi od ovog psihopata kojeg su redjali neki amateri izvan top 200. Mars iz top 10 Kei.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
    OVAKO

Comment

Bravo Per, ali Nishikori me baš razočarao

Comment

Originally posted by Velikiajnstajn View Post
        Goffin dobar, ali zato šta radi veličanstveni Benoit, živio majstore
        Ala ga uneredi Benoit, sjajno

Evo prilike za Nadala da već na USO prestigne ovog hobita.
        1. Andrey Rublev
        2. Thanasi Kokkinakis
        3. Alexander Zverev
        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Benoa demantuje i rasteruje bezrazložne strahove u baruštini ovdašnjoj.
          sigpic

Comment

Smejurija zvana Kei Nisikori !!!

Comment

Velika prevara je taj Kei
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

To je taj teniser sto igra jedan turnir godisnje. Veliki Kei Nisikori, umalo da dodje do sva 4 GS turnira kao sto je rekao Chang na pocetku sezone.
                OVAKO

Comment

Neocekivano siguran Per, bez gluposti je odigrao ceo 5.set, nije dao Keiju ni najmanju sansu da se vrati u mec.
                  Taj deo zreba je sad skroz otvoren, ko zna ko ce proci u QF/SF
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

E moj Nisikori,pa ti razmisli zasto si raskinuo saradnju sa Chengom.
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Originally posted by bojanaBG View Post
                      Neocekivano siguran Per, bez gluposti je odigrao ceo 5.set, nije dao Keiju ni najmanju sansu da se vrati u mec.
                      Taj deo zreba je sad skroz otvoren, ko zna ko ce proci u QF/SF
                      Konačno malo uzbuđenja na ATP-u

Comment

Originally posted by wanderer View Post
                        Konačno malo uzbuđenja na ATP-u
                        Prvi put ove godine zensko finale je ranije prodato od muskog, to vec dovoljno govori o stanju ATPa
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

Tamo sad po meni najveće šanse ima Dimitrov.

Comment

Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Kako da ne mrzim Nisikorija? Izadje protiv Nadala I ne moze da promasi nista, a danas gubi od ovog psihopata kojeg su redjali neki amateri izvan top 200. Mars iz top 10 Kei.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                            Osim onog poena u TB slabo se šta pitao na ovom ledu. Trebali su zvati Shminku da sudi, on je pun iskustva na ledenim podlogama

Originally posted by pecaros View Post
                            Benoa demantuje i rasteruje bezrazložne strahove u baruštini ovdašnjoj.
                            Sad je strah od Pere

Originally posted by bojanaBG View Post
                            Prvi put ove godine zensko finale je ranije prodato od muskog, to vec dovoljno govori o stanju ATPa
                            To samo govori o stanju svijesti i možda nekim drugim kvalitetima koje publika preferira Da se ne zajebavamo, svi hoće vidjeti Serenu kako sa viškom kilograma i kretnjama truta, osvaja sva 4 GS u godini, WTA

Comment

Moćni Kei...prejaka je konkurencija ovih godina u tenisu, sve talenat do talenta a izgubljeni u vremenu i prostoru...moj ti Role sa ovakvom boranijom nemoj u penziju do 2020-e
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

Izvanredan mec Paire-Nishikori. Obojica odlicni do TB-a u cetvrtom setu. Nishikori je promasio dobijeni poen. Iza toga je psihicki pao a Paire dobio krila. Benoa je pokazao kako treba da se igra protiv Keia. Superagresivno. Naravno, osim toga su potrebni dobar servis i dobra egzekucija. On je imao oboje. Plus je mentalno bio jak.

Podloga je brza!

Comment

Working...
                                X