Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2015. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
-
Originally posted by amnesiac View PostBaš me interesuje od koga jedan Novakov navijač treba da se boji na ovakvoj podlozi. U četvrtfinalu, polufinalu ili finalu? Ko su ti igrači? Konkretna imena.
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostGledao sam ovog Souzu mnogo puta i upalo mi je u oci koliko samo puta tokom meca izbaci lopticu i do 5 metara u aut i to vrlo cesto iz lakih pozicija.On i Haider Maurer su apsolutni sampioni sto se toga tice a nedavno su i igrali jedan protiv drugog,fantastican mec je bio.OVAKO
Comment
-
Zasto ne pocinje Serena?
Sta je sa ovom servisom Diatcenko? Ovako ni ja ne serviram, a prilicno lose serviram. Ako nije neka povreda u pitanju ovo je presmijesno.Last edited by Stefan-kobe; 01-09-15, 02:02.OVAKO
Comment
-
Ovo niko nije ocekivao. Borna se bori kao lav. Vecina igraca bi odustala u nakon 0:2 protiv Rafe, ali ne i Borna. A Nadal je jos jednom pokazao ono sto ga proganja citave sezone. Dve duple u gemu za ostanak u setu i ona forhend greska, to nije nesto sto se od njega ocekuje. Bukvalno je ischokerisao set. Dobija on ovo, ali ranije nikad nije nepotrebno produzavao sebi posao u vec dobijenim mecevima.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostKontao sam da si rekao da ga neće nikad više dobiti
spremao si se na promjenu avatara pred W finale
Koji ce biti skor na kraju? 30:24 ili 21:21?
Originally posted by amnesiac View PostBaš me interesuje od koga jedan Novakov navijač treba da se boji na ovakvoj podlozi. U četvrtfinalu, polufinalu ili finalu? Ko su ti igrači? Konkretna imena.Last edited by NI; 01-09-15, 07:39.
Comment
Comment