Originally posted by Casiraghi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2015/2016 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostSad kad si se vratio reci da li je Venger najgori trener planete ? Ajde
Veceras neka standardna rutinska pobjeda bez primljenog gola mozda jos i Mandzo da se upise u strijelce radi samopuzdanja pred bavarce.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
-
Onakav start sezone bio je dobrim delom uslovljen promenama u igračkom kadru, a i poterale su nas povrede, koje nas eto prate čitave sezone.
Kada se sve to malo posložilo krenule su pobede u nizu, a i rivali su krenuli dijametralno suprotno, jako, pa kako sezona odmiče sve lošije....i eto ti skora.
Comment
-
Gledao sam neku statistiku vezano za povrede, i mi imamo ubedljivo najvise povreda ove sezone, preko 35, do Napoli ima svega 4-5 povreda ove sezone, i to ih je drzalo dugo u igri. Naravno jos uvek imaju sanse za titulu, ali posle ocajnog starta sezone i silnih povreda smo opet prvi, to je zaista za svaku pohvalu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment