Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPise da je od Raidersa...Imaju 17. i 21.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Meni je Benson rupa,sta znam
I ja mislim da ce oba pika potrositi na odbranu,kada imas Greena koji je nevidjen potencijal,atletsku zver Simpsona,onako pokretljivog TE-a kao sto je Gresham i oldboy-a Daltona onda i ne moras mnogo da ulazes u napad
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMeni je Benson rupa,sta znam
I ja mislim da ce oba pika potrositi na odbranu,kada imas Greena koji je nevidjen potencijal,atletsku zver Simpsona,onako pokretljivog TE-a kao sto je Gresham i oldboy-a Daltona onda i ne moras mnogo da ulazes u napad
A kazem ovi Alabamini linijasi i Hightower su dobre prilike, tu je i CB Clairbrone iz LSU. Bice tu dobrih prilika u odbrani.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #8Mene zanima gde ce otici RGIII,svi su izgledi da ce da zavrsi kod Browns-a,mada bi ja njega uzeo da sam na mestu Colts-a po meni ima ruku bolju o Luck-a i jos moze da trci ko nenormalanNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJos nesto, sta mislite o Peytonu u Jetsima. Kruze price ovih dana...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJos nesto, sta mislite o Peytonu u Jetsima. Kruze price ovih dana...
Taj klub ne mogu ocima da vidim i bilo bi mi krivo da jedna ikona ode tamo...Bolje da on uci Luck-a u prvoj sezoni zanatu i da onda ode na Maldive da bleji sa Stanojem
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostBrownsi imaju Colta McCoya, nece ga pustiti niz vodu posle dve godine. Favoriti su izgleda Dolphinsi, oni su spremni da se odreknu mnogo toga da bi dosli vise u Draftu da uzmu RGIII. Nije iskljuceno i da ode sa drugog, treceg mesta, zavisi koji tim bude spreman za trade. Recimo Ramsima trebaju iskusni igraci, mozda prihvate nekog iz odbrane Delfina za drugo mesto i Griffina. A mozda SL uzmu Kallila sa drugog mesta. Bice tu loma.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostTo mi je gadno na toliko razlicitih nivoa da ne mogu da ti opisem
Taj klub ne mogu ocima da vidim i bilo bi mi krivo da jedna ikona ode tamo...Bolje da on uci Luck-a u prvoj sezoni zanatu i da onda ode na Maldive da bleji sa Stanojem
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJos nesto, sta mislite o Peytonu u Jetsima. Kruze price ovih dana...
Comment
-
Comment