Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U 22, tj. oko 10 i 20, al tu je to. To je onaj termin pred spavanje...

Zavalim se u krevet i uživancija...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Nije mi bas nesto dobra ova nedelja, pa mi nije krivo sto sledeceg jutra moram do suda po uverenje da se protiv mene ne vodi krivicni postupak.Pogledace se skraceni prenosi sledeceg jutra.Ono sto mene vise interesuje je Thanksgiving Day i sem ako nesto ne iskrsne pogledace se 2 od 3 utakmice.Mada i ova poslednja je bitna za obe ekipe, ali nema teorije da i tu tekmu pogledam.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
        Nije mi bas nesto dobra ova nedelja, pa mi nije krivo sto sledeceg jutra moram do suda po uverenje da se protiv mene ne vodi krivicni postupak.Pogledace se skraceni prenosi sledeceg jutra.Ono sto mene vise interesuje je Thanksgiving Day i sem ako nesto ne iskrsne pogledace se 2 od 3 utakmice.Mada i ova poslednja je bitna za obe ekipe, ali nema teorije da i tu tekmu pogledam.
        Spoiler
        sigpic

Comment

• Rejvensi samo da stisnu ovu odbranu do kraja meča, inače ih ništa drugo neće sačuvati.
          sigpic

Comment

• 100 jardi trcanja za Minesotu odmah na pocetku trece cetvrtine, opa

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Comment

• Odgledah samo prvu četvrtinu. Nestade mi SK-a na početku druge, tek mi sad došao, na 2 min do kraja. Sećam se da je odbrana Rejvensa odlično funkcionisala i da im je napad trčanjem išao super. Mislim da je posle 1/4 bilo nekih 60 jardi.

Sad vidim da su ih Kauboji ipak preveslali.
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Fuj šta radi Palmer ove sezone, očajan je.

Comment

• Rodgers sada zna kako je Breesu svih ovih godina.

Comment

• GB redja poreze kao na traci.

Comment

• https://v.cdn.vine.co/r/videos/DE4B8...QE16zfEKXzW0AX

Ne pretrčavati ulicu van pešačkog prelaza
                      sigpic

Comment

• Dal je realan? a ovi ga gledaju, odakle ti

Comment

• Nego, pogledajte samo tablice konferencija. Oduzmite Kaubojse, Sihokse i Patriote te imate ligu u kojoj svako svakoga može nalupati. Sever NFCa je trenutno nafilovan nekonkurentnim ekipama, kao i Jug, uostalom. Verujem da će obe vajld karte na Istok, ali Džajantsi se nekako više šlepaju uz pomoć povoljnog rasporeda i protivnika koji su bili u raspadu. Ne bi me začudilo da im Braunsi skinu skalp, pošto će i oni morati jednom da pobede, a daleko od toga da su bezopasni.

AFC možda deluje zanimljivije, ali i tu bi obe vajld karte trebale u istu diviziju (Zapad), mada sa Delfinima nikada ne možeš biti siguran. Imaju povoljan raspored da dođu do 9-4 pred divizijski završetak, a onda pitaj ku*ca šta će biti.
                          sigpic

Comment

• Sutra tri utakmice na sk-u, dan zahvalnosti u Americi

Comment

• Originally posted by BogdanB View Post
                              Sutra tri utakmice na sk-u, dan zahvalnosti u Americi
                              E vala obradovao si me. Totalno sam zaboravio da je to danas...

btw.

18:30 - SK3 NFL (THANKSGIVING): DETROIT – MINNESOTA
                              22:30 - SK3 NFL (THANKSGIVING): DALLAS – WASHINGTON
                              02:30 - SK1 NFL (THANKSGIVING): INDIANAPOLIS – PITTSBURG

Odlične tekme, probaću da ispratim bar 2/3.
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Dobra tekma u prvom poluvremenu. Deluje da će biti neizvesno do kraja. Minesota malo lošija u napadu. Sa druge strane Staford igra odlično za sad.
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X