Originally posted by quard1aN
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Izvinjavam se na malom off-u, igra li ko Madden Mobile, igrica za telefone? Vrh je... Igram je već 10 dana, iako sam operisan od tih igrica za telefone i uopšte igrica. Mnogo dobro osmišljena. Sama igra i dosadi ali građenje tima ni iz čega, bukvalno na početku se dobija neki siromašan pack sa nekim (meni) nepoznatim igračima i onda... Prva sezona je lagana, osvojio sam. Druga je mnogo teža. Sve u svemu zanimljivo! Za pauzu dok učenju, ili pred gledanje tekme može da posluži..
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostUtakmica pokazatelj da je Osvajler jos daleko od ozbiljnog startnog qb... Ima on jos da uci, neki su poleteli nakon dobre partije protiv NE ali nije on jos taj nivo, narocito ne za ambicije Bronkosa... Samo da se tata vrati sto pre
Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
Comment
-
-
Originally posted by z0La View PostEee, baš sam i ja to hteo da pitam. Ajde peškirići, da brišu ruke/rukavice od znoja ili vode, da bi bolje hvatali loptu...ali one torbice su mi misterija...
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Е ај и ово да видимо...
FL plans to stream Thursday Night Football online from next season https://www.rt.com/sport/326358-nfl-...ight-football/Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment