Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kada se promeni trener definitivno se dosta stvari menja, ali kada promenis trenera i prve 3 napadacke opcije, pa i dio odbrane, onda si renoviranje napravio, to je Bafalo uradio u off-sezoni, Tajler je novi QB i stvarno je pogodak, veliki upgrade u odnosu na EJ Manuela po meni, McCoy je upgrade na RB a Harvin je prva hvatacka opcija, Sami Votkins je strasan igrac u najavi, povreda ga malo zakocila ali Bafalo ce imati smek i rutinu. E sada poraz od Giantsa, tu se necemo moci sloziti jer ja mislim da je ovo SB sezona Giantsa, ali otom potom, bas sam odusevljen igrom(NYG). Bafalo je bas rutinski odradio Majami i Indijanapolis, raspored im je dosta povoljan i mislim da je ovo 10/6 sezona za Bafalo. A i Rex je u Dzetsima prve dve sezone jako dobro odradio.

Dzetsi su isto renovirali, doduse i dalje je naglasak na defanzivu, i oni su otkinuli pobedu Indijanapolisu, ja nisam ubedjen da mogu do PO, nemaju QBa koji ce da povuce kada ne bude islo, bukvalno sve zavisi od odbrane, videcemo da li ce Geno da bude startni QB kada se vrati, ali imaju opcije u napadu, Ivory je solidan RB, Marsal-Deker dosta dobra kombinacija u napadu, odbrana najjaci dio tima, tvrde utakmice su njihove, videcemo mogu li biti konstantni, sem prvog poluvremena protiv Filadelfije je sve na vrhunskom nivou bilo. Njima su zadnja 3 kola paklena tako da bi morali doci na 9/4 da bi imali neku sansu a nisam nesto uveren da ce uspeti. U svakom slucaju zadnje kolo igraju Bafalo-Dzetsi i verovatno ce to da odluci ko ce u PO.

Na severu ove godine tesko mogu i 2 tima u PO, Pitsburg ima jako tezak raspored + Big Ben je out, mislim da za njih nema POa ove sezone, 7/9 ili 8/8 sezona po meni. Gostuju Kanzasu,SDu,Sijetlu + 3 teska divizijska gostovanja, tu im je 2/4 realna prica a vec imaju 2 poraza, da ne pricam da im kuci dolaze Denver i Indy + Sinsinati i Arizona.
    Baltimore ima stvarno dobar raspored i ova pobeda im je jako vazna u ovom kolu, realno je sada da u narednih 6 kola uzmu 5 pobeda i vrate se skroz u igru.

San Diego je meni mrtva ekipa, oni su trebali i juce da izgube, KC moze do 9/7 ove sezone ali plasim se da ce bas dosta timova da bude na 9/7 i da ce medjusobni dueli i konf.rezultati da odluce WC mesta.
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pratim dovoljno godina NFL da neke ekipe ne mogu da smatram konkurentnim zato sto se neke stvari ne menjaju.Nije problem kod Bilsa sto su izgubili od Dzajantsa, nego sto im se jedne te iste stvari ponavljaju iz godine u godinu.Taj luzerski mentalitet im je i dalje tu, sto se vidi po greskama koje su pravili.Onaj nepotreban prekrsaj kada je Klej uhvatio loptu za TD, promasen FG od veterana koji u vecini slucajeva pogadja, propusti u odbrani.Previse amaterskih gresaka su napravili u tom mecu i ne vidim da ce se to bilo sta promeniti u sledecem mecu gde se od njih bude ocekivalo da ce da pobede.Njima je dosta lakse kada su underdogovi, jer pritisak je na strani protivnika.Oba puta su slavili kada su bili underdogovi.Dzajantsi im jesu pruzili nekoliko prilika da im se primaknu, ali su svaki put tu propustili tu priliku.Ne mogu da probiju psihicku barijeru i nece moci da podnesu breme favorita u utakmicama gde se to ocekuje od njih.Reks nije nikakav upgrade u odnosu na Daga Maronea.Uostalom ne ocekujem da ce da nanizu pobede u narednom periodu i da ce nastave da igraju u ovom ritmu toplo-hladno.Ono sto njima i Dzetsima moze da presudi je njihov medjusobni duel, ako neko ostvari tu dve pobede moci ce da se smatra ozbiljnijim konkurentom za WC.Kada sam vec spomenuo poraze, prosle godine kada je bilo bitno su gubili protiv San Dijega i Kanzas Sitija.Od Ouklenda tesno izgubili kada im se lomila sezona.Nista drugacije nece da bude ove godine, mozda se samo promene timovi koji ce da ih pobedjuju.

Dajem vece sanse Dzetsima, mada i oni su pobedili kada se to od njih nije ocekivalo sa izuzetkom prvog meca.Mislim da i mogu da dodju do tog rezultata jer im raspored nije preterano tezak, ali ne deluje mi da mogu da udju u seriju pobeda.Kljucni mecevi za njih ce da budu:Vasington, Ouklend, Dzeksonvil, Bilsi, Teksansi, Delfini i Tenesi.Sve preko jednog poraza ih udaljava od PO.

Za Sever si malo kontradiktoran, jedino ako ne mislis da ce Sinsinatiju da se ponovi prosla sezona i da ga na kraju izduvaju za PO.

Sudije su bas gadno ujebale Detroit.Ono je trebalo da bude kazna za Rajta iz SIjetla.Provuce se Sijetl, a mogli su da dozive treci poraz.

Comment

• Sinsinati ce uzeti diviziju, Baltimore ce biti u igri za PO, Pitsburg nece, na to sam mislio.
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Comment

• O cemu se radi ovde?

Comment

• Ради се о томе да бураз рићма не може да прежали то што су Пејтриоси ухваћени да варају и то више пута,па му је криво.У лајв преносу сам видео да је K J Wright избацио лопту ван терена,али то што судија не зна правила није проблем Сихокса :Д Реално требало да је баце жуту заставицу јер је био тзв illegal bat.Ty су криви и Лајонси тј Колдвел јер није реаговао,али било шта било.Да не заборавим да додам,да не подносим Сихоксе скоро колико и Брејдија :Д
              Last edited by Nikola995; 08-10-15, 01:43.

Comment

• Samo tvrdoglavo veruj da Petrotsi samo varaju.

Ovo ce jedino ljudi da zapamte ako Sijetl napravi dominaciju.

Comment

• Maricu napravi prostora u inboxu

Comment

• zanimljivih postova coek moze procitati.

Comment

• Bilo mnogo dobro na kraju izmedju Pakersa I Cardzersa. Imao je loptu u rukama ali uspeo je igrac Pakersa da prekine pas. Rodzers nista posebno ali Rivers je bio dobar.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
                      Last edited by BogdanB; 19-10-15, 11:29.

Comment

• Situacija na AFC-u postaje malo jasnija, od Pitzburga nisam ocekivao da ce da slave juce i u ponedeljak.Dobro brane trcanje, ali ih je Braun unistio juce.Statisticki su ih u jardama daleko nadmasili, ali rezultat ide u korist Pitzburga zato sto Arizona nije bila pribrana svaki put kada je bila blizu End Zone.Njihova odbrana moze da prodje protiv ekipa koje nisu bas efikasne, u ovom trenutku su mi dosta ozbiljnija ekipa od Denvera.Dzetsi imaju lagan raspored, mislim da ce biti greska ako Smita vrate kao startnog QB kada se oporavi.Nekako sam se navikao da AFC bude odron u poredjenju sa NFC-em, ali i NFC je barem meni ove sezone jos kriticniji.

Na NFC-u bice interesantno kako ce se Sijetl izboriti sa jos vecim pritiskom, kao i koliko mogu par ekipa.Nekako mi nerealno deluje kako vecina top ekipa su van forme i igraju ispod ocekivanja.Jedino NE je na nivou, mislim ovih par sezona kako pratim NFL mislim da nijednom ovako lose nisu igrale top ekipe.

Comment

• Potonuse mi 49-si. Seahawksi ih pocistise ko Dule ulicu. Ova reorganizacija mi se cini da ce da potraje. Tanki su na svim pozicijama. Uhh...
                          sigpic
                          No turbochargers, superchargers, kompressors... pure V8!

Comment

• Besplatan prenos Jaguars vs Bills na https://nflstream.yahoo.com/
                            винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

• Ima li neko da gleda MIA-HOU? Videh sad rezultat, jel moguce ovo?

Comment

• Strasno sta su Bakanersi dozvolili.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Comment

Working...
                                X