Илај је један од највећих хероја у историји спорта,јер да није било њега преваранти би имали 6 СБ и сезону без пораза :Д Што се квотербекова тиче слажем се да Вилсон није елита и да је одбрана главна снага тог тима.Али колико год да не могу да смислим Сијетл и Вилсона ипак можемо се сложити да Вилсон у претходне две сезоне и није имао нека офанзивна оружја (Џермејн и Болдвин,Харвина су пустили јер је правио раздор у свлачионици).Сада им је стигао Џими Грејем,али то не изгледа најбоље.(ја бих ипак овај лош старт приписао недостатку Кема Ченселора).
Што се елите тиче Менинг и Роџерс и то је цела листа што се мене тиче.Ови млађи тек треба да се докажу,а Брис кризира већ дуже време.
Гледао сам ту утакмицу против Чифса и да је то био неки озбиљнији тим (и тренер) то се не би десило.
Што се елите тиче Менинг и Роџерс и то је цела листа што се мене тиче.Ови млађи тек треба да се докажу,а Брис кризира већ дуже време.
Гледао сам ту утакмицу против Чифса и да је то био неки озбиљнији тим (и тренер) то се не би десило.
Comment