Ozbiljno pitam brate.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ево га први меч НФЛ-а на СК-у после крда година. Фино изгледа.
Коментаришу Јуришевић и неки Влада (нисам чуо презиме). Њих двојица ће коментарисати целе сезоне.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Mislim da nije Vlada već da je ovo "Vice" Vuk Uljarević, dosta dugo radi na sport klubu i komentariše Škote...
Inače sličan stil komentarisanja kao Jurišević. Nije mi jasno, nedeljom će biti tri prenosa, od 19,22 i iza ponoći. Da li če sva tri meča ovaj duo raditi?
Sent from my LG G2 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by goran995 View PostMislim da nije Vlada već da je ovo "Vice" Vuk Uljarević, dosta dugo radi na sport klubu i komentariše Škote...
Inače sličan stil komentarisanja kao Jurišević.
Comment
-
Originally posted by Radulov47 View PostOdgledam prvo poluvreme,izadjem nesto da obavim,vratim se i vidim tvoj post.Nema sanse da je to Uljarevic,upalim tv kad stvarno mi lici na njegov glas.Imam osecaj kao da je drugi covek sa Zuletom prenosio prvo poluvreme,ili samo tripujem.
Вероватно пробају сада за сезону. Мешају па да виде како ће и шта ће касније.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by goran995 View PostMislim da nije Vlada već da je ovo "Vice" Vuk Uljarević, dosta dugo radi na sport klubu i komentariše Škote...
Inače sličan stil komentarisanja kao Jurišević. Nije mi jasno, nedeljom će biti tri prenosa, od 19,22 i iza ponoći. Da li če sva tri meča ovaj duo raditi?
Sent from my LG G2 using Tapatalk
Comment
Comment