Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja SB gledam od skoro, valjda znas kad sam se prikljucio ali ima na YT-u sve lijepo da se pogleda

Princ je sabio

Comment

• Ili da se procita na netu kakvi su bili nastupi posto cisto sumnjam da bi samog sebe mucio da gledas tu kombinaciju iz 2001 godine.

Kada pogledam ko je sve nastupao pocetkom ovog milenijuma i sada da se covek uhvati za glavu, samo dokaz koliko je muzika postala degradirana.Sto se mene tice, takva muzika milina za trolovanje drugih koju ovu stvar shvataju preozbiljno.Siguran sam da Kejti nece da bude najgora, nadam se solidnom nastupu.

Comment

• Proslo ljeto sam gledao svaki nastup od 2000. na ovamo

Pravo da ti kazem, interesovalo me jer sam zamisljao da svi koji nastupaju prave spektakl... grdno sam se prevario.

Neke nastupe znam od ranije(U2, Stonsi, Brus i Princ) pa sam zato mislio da su ti nastupi uglavnom dobri...e onda dodju "nove zvijezde" i pokenjaju se na sve zivo
        Last edited by powerslave; 11-01-15, 18:02.

Comment

• Rogers se muči sa povredom, teško se oslanja na levu ali za sada drže nekako priključak. Dalas za sada deluje ubedljivije ali malu prednost imaju, Krozbi uspeo da FG smanji prednost na 14:10.

Last edited by Lord Aleksoni; 11-01-15, 20:48.

Comment

• Rogers

Svaka čast Aronu, igra čovek sa povredom i evo uspeli da preokrenu, pokušali sa pretvaranjem za dva poena ali neuspešno.

Ode na kraju GB u Sijetl .. Dez imao jedno dugo hvatanje skoro na samoj ivici end zone ali nije uspo da primiri loptu.

Ajmo Denver u inat hejterima
            Last edited by Lord Aleksoni; 11-01-15, 22:16.

Comment

• Pao mi je pritisak tako da nemam pojma sta se desilo i o kakvoj kradji ljudi pricaju.

Vec mi je na poluvremenu bilo jasno da ko god od ove ekipe pobedi nema sta da trazi u Sijetlu, GB je bolji matchup za Sijetl.

Comment

• Hteo Brajan da produzi ruku i za TD ko ga .ebe ,meni je bilo svejedno ko nam dolazi u Sijetl...Rasel i kompanija ce to da rese
                sigpic

Comment

• kakav igrac rodzers

Comment

• I onaj WR Adams je pokidao, veceras sam prvi put cuo za lika.
                    I sta bi sa cuvenom ofanzivnom linijom Dalasa

Comment

• Odlično trči Herron evo izjednačenja ..

Comment

• Ljubo kako stoje stvari neće doći do duela Manning - Brady

Luck odličan večeras a Peyton prosečan, ne može da baci neki dobar pas ..

Comment

• Nadamo se, nadamo se

Comment

• Zasluzeno Coltsi ,nema sta,odlicna igra celog tima,pasing igra Denvera se raspala danas
                            sigpic

Comment

• Odlični Coltsi na čelu sa Lakom, Denver baš slab možda je i vreme da se matori penzioniše

Uz GB i Arona do kraja

Comment

• Да не планира Пејтон у пензију сада?
                                Arise, Serbia!
                                You fell asleep long ago,
                                And have lain in the dark.
                                Now wake up
                                And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

Working...
                                X