Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Covek se ispruzio i TD
    Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• Kakva varka Vilsona

Comment

• Fantastican fake i lagano vratise TD. Kad gledam Seahawks-e, kao umetnost da gledam.
        sigpic

Comment

• Daj Rogere baci tu loptu.

Comment

• Jaki Seahawksi, evo ponovo preuzimanje vođstva .. Sjajan prodor Linča ..

Comment

• Beast Mode

Comment

• Nastavljaju dominaciju

Comment

• Slabo je Rodgers gadjao Nelsona veceras... tj. rijetko

Comment

• [VINE]Ou6PVF5rYDW[/VINE]

Comment

• Tehnisko pitanje:

Da li vam radi ovaj "kuki" sto je postavio Ernesto ?
                      Sve sam uradio kako pise medjutim nece da krene... moze li neko da proba sada da li mu radi na onu emisuju koja stalno ide. Hvala
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Meni radilo sinoć .. i na chromeu i na operi

EDIT: Neće sad, izbacuje da se pretplatim ..
                        Last edited by Lord Aleksoni; 05-09-14, 16:30.

Comment

• A da li ti radi sada... ajde vidi molim te. Otidji tamo na sajt pa ono pass, i klikni na onu emisiju sto sada ide...
                          To je ispod utakmica koje ce se igrati.

Ne znam zasto mi nece, prosle godine sve stimalo ja kada kliknem samo mi rifresuje stranicu i trazi da uplatim
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Neće Air

Comment

• A ha znaci nije do mene... ajd` sada mi je malo lakse.
                              Sa onim proslogodisnjim kukijem si mogao gledati i ove dnevne emisije, meceve koji su odigrani...
                              a ovaj je izgleda samo aktivan kada su mecevi u toku.
                              Last edited by AIRBORNE; 05-09-14, 16:42.

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                                Skini ovo i prati uputstvo http://gamepass1889.freewebhost.co.nz/

Now, extract the file from inside.
                                Next, open chrome, and enter the following into your URL bar; "chrome://extensions" (without quotes)
                                Drag the chrome extension that you've just extracted (.crx file) into this chrome window. It should say "Drop to install." So do just that, drop the file into the window. Press "Add"
                                You should now have a logo in the top right corner of Google Chrome. Press it.
                                If you see an alert saying "Cookie set. Go have fun." then you're in.
                                Load up gamepass in Chrome and away you go.
                                So that's it. It should just work.
                                Jel ovo radi samo kad su mečevi live? Trenutno ne mogu pokrenuti...
                                винсент тан - Највећи сељобер којег је Острво икад видјело!

Comment

Working...
                                X