Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Miami Dolphins tight end Dustin Keller will miss the entire 2013 season due to a serious right knee injury he suffered Saturday night against the Houston Texans, a source confirmed to ESPN.

The news was earlier reported by FoxSports.com.

Keller tore his ACL, MCL and PCL and also dislocated his knee, a source familiar with the injury told ESPN NFL Insider Adam Schefter.
    U opstoj navali povreda kolena i ligamenata, moram priznati da za ovako tesko stanje nikada nisam cuo Tesko ce se on od ovoga vratiti, bez obzira na dr Andrewsov madjionicarski stap/skalpel.

Sto se tice fantasya, ja sam skroz za, samo sto cemo tesko okupiti ljude, a sve ispod 10 je glupost, premale su razlike i svi imaju napucane igrace.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Kukala ti majka, kakva povreda Pa njemu slobodno mogu nogu da zamijene.

Comment

• Cuo sam za ovakvu povredu samo jos jednom...2005 godine, tada QB Minnesota-e Daunte Culpepper je doziveo ovo sto i Keller...od tada mu je karijera krenula na dole i nikada se nije opravio 100%...a pre toga je bio jedan od boljih QB u NFL-u, u tandemu sa Randy Moss-om bili su uzivancija za gledanje.

Ko zna sta ce da bude sa ovim Keller-om

Comment

• Za sada nas ima 6 za fantazi, od utorka krecem da smaram ljude na PM.

Tako da im je bolje ovde da kazu da nece da igraju.Ne sumnjam da ce se na kraju skupiti nas 12, samo je pitanje u kom sastavu.
          Last edited by Ricma; 18-08-13, 19:27.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
            Za sada nas ima 6 za fantazi,
            7.

Comment

• Reggie Wayne

Broncos' Von Miller facing possible six-game ban

Zavrsen trade A.J. Jenkins/Jonathan Baldwin.

Ode jedan levat, dodje drugi...

Comment

• Tu sam i ja za fantasy
                sigpic

Comment

• Ja sam tu al` ne znam to da igram tako da nikakve koristi od mene.
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                    Za sada nas ima 6 za fantazi, od utorka krecem da smaram ljude na PM.

Tako da im je bolje ovde da kazu da nece da igraju.Ne sumnjam da ce se na kraju skupiti nas 12, samo je pitanje u kom sastavu.
                    ne znam jesi mene racunao u 6, ako nisi racunaj, samo nzm mogu li igrati 2 fantazija paralelno
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                      Ja sam tu al` ne znam to da igram tako da nikakve koristi od mene.
                      Ne znam ni ja Ali vala ne mogu biti toliko los pa da se narod sprda sa mnom Dako ubodemo nesto

Comment

Ima nas vise koji ne znamo, nego onih koji znaju, tako da opusteno
                        sigpic

Comment

• Ja ću da pokupim ceo Baltimor
                          Originally posted by Brajkula
                          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Opusteno matori, pola od nas se prvi put susrece sa tim.

Racunao sam na tebe Miko.

Ovako trenutno izgleda sastav za fantazi.

1.Ljuba
                            2.Miko
                            3.Powerslave
                            4.Jack 10
                            5.Rondo
                            6.Nebojsa
                            7.Mladen(upravo su uspesno zavrseni pregovori xD)
                            8.ZGNS
                            9.AIRBORNE
                            10.ja

Pitao sam Heartbreak-a i verovatno ce tu jos da upadne Mac.

Comment

• Eto taman

Comment

• Nije toliko komplikovano, samo se nadam da ce Ricma da odradi to kako treba, stavi recimo dodatne poene za kompletirane/ne kompletirane pasove ako umes Draft je dosta jednostavan, moze se napraviti i lista pre drafta ako ne mozete biti na draftu da vam bira igrace kako ste odbrali ako su slobodni naravno. Koriste se u prvoj ekipi QB,dva RB-a,tri WR-a,po jedan TE i Kicker i jedna odbrana tima, imate i 5 rezervi koje se po izboru biraju
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X