Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma zajebavam se, nece pristati.
    Dosta ekipa ga je zvalo i pitalo hoce da igra kao TE, on je odbio.

Comment

• Pretpostavljao sam. Jbg, jako su ga zeznuli forsiranjem da je QB. Ne zna covek i to je to. Mada kada bude pocelo da mu se preti arena ligom i kada shvati da ga niko u NFL nece kao QB, mozda promeni misljenje. Kada vidi gde su deblji cekovi to ce uticati na odluku.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
        Pretpostavljao sam. Jbg, jako su ga zeznuli forsiranjem da je QB. Ne zna covek i to je to. Mada kada bude pocelo da mu se preti arena ligom i kada shvati da ga niko u NFL nece kao QB, mozda promeni misljenje. Kada vidi gde su deblji cekovi to ce uticati na odluku.
        Ma skupio je on dovoljno para da otvori dobar biznis i da ga boli tuki.
        Mozda ode u Kanadu da pika fudbala, sta ga briga

Comment

• Kanadski fudbal je drugi najbesmisleniji sport na svetu, posle lakrosa a ispred kriketa. Imaju 3 downa, duzu endzonu, sire golove. Uopste sve je jako cudno.

Comment

Kanadski fudbal je drugi najbesmisleniji sport na svetu, posle lakrosa a ispred kriketa. Imaju 3 downa, duzu endzonu, sire golove. Uopste sve je jako cudno.
            Ne prozivaju Ameri dzaba Kanadu kad god stignu

Comment

• Neki trener od tamo je sada preuzeo Bearse. Budibogsnama.

Comment

Neki trener od tamo je sada preuzeo Bearse. Budibogsnama.
                Videces kad Bearse krenu sa field goalom na 3-em downu ove sezone
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Odmah na pocetku intervjua, plakao sam od smeha, bukvalno.

Comment

• ESPN America je tu do 31.7. onda ide gasenje

Following the agreement with BT, and after further review and consultation, ESPN has decided to cease broadcasting the ESPN America channel across Europe and the Middle East (except the UK and Ireland), and ESPN Classic channels across Europe, the Middle East and Africa.
                    The date that the channels go off air will be different across different markets, based upon distribution agreements. However, in most markets, both channels will continue exactly as they are, unchanged, until 31 July, 2013 (30th June 2013 in the Middle East) and you will continue to get the exact same sports content and coverage until that time.
                    sigpic

Comment

• http://www.vikings.com/media-vault/v...4-58ea3ee243d3

Comment

• Koji svemirski brod

Comment

• Bas mi je drago zbog njih. Jedna od gotivnijih fransiza

Comment

• Samo mi je glupo sto je Peterson stalno u kadru, tesko da ce on ostati dok se stadion zavrsi

Comment

• " I wouldn't let Mark Sanchez throw me a paper-bag sandwich. "

- Panthers WR Steve Smith, isn't a Mark Sanchez fan.

Jedan od omiljenih igraca svih vremena

Comment

• Gronk ce pored cetvrte operacije podlaktice izgleda morati i na operaciju ledja ovog leta.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X