Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da nije ovo jos jedan momentum shift?

Ja sam vec video preokret Sijetla, ali ne da im se za sada.

Comment

• Psiholoski najbitniji drive meca.
      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• usrali su sad ovo....morali su mnogo bolje

Comment

• Kakve odbrane leb ti krvavi.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
            Kakve odbrane leb ti krvavi.
            sad mora dobro i napadu i da povedu konacno....

Comment

• Govorim o obe odbrane, sve mi jedno ko ce proci. Bice tesko za Seattle bez kickera. Ali kako je Wash zaglibio u napadu ono nije normalno. Sto je najjace, mislim da oba ova tima mogu glat da dobiju Atlantu. Oni su rodjeni luzeri, da krenu sa +10 ne pomaze.

Comment

• ocajan napad Sijetla

Comment

• Ovo je bre play off, zbog ovoga se ostaje do jutra i zbog ovoga su NFL igraci najplaceniji a utakmice najgledanije.

Edit: najob, napad uopste nije bio los, ali neverovatno kakav blitz u drugom igra Wash. Kao Monsters of the midway nekada.

Comment

• Ovo jos rezultat sa poluvremena.

Do sada Sijetl bio mnogo blizi TD nego Vasingot koji se dugo nije zavukao u protivnicku polovinu.Cini mi se da samo odbrana moze Vasington da pogura ka duelu sa Atlantom.

Comment

• Kazem, obe odbrane su ludacke, ja uzivam, blitz paketi kakvi se retko vidjaju, skoro non stop cover 0.

Comment

Ovo je bre play off, zbog ovoga se ostaje do jutra i zbog ovoga su NFL igraci najplaceniji a utakmice najgledanije.

Edit: najob, napad uopste nije bio los, ali neverovatno kakav blitz u drugom igra Wash. Kao Monsters of the midway nekada.
                        Nisu NFL igraci najplaceniji, NBA igrac su sa 5.5 miliona dolara u proseku najplaceniji sportsti u Americi, naravno uzimajuci u obzir 4 velika sporta (NFL, NBA, MLB i NHL).
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• NBA tim ima 14, 15 igraca na platnom spisku, prosecan NFL tim ima oko 50, MLB timovi imaju na stotine ako gledas ceo sistem, ali oko 40 aktivnih u svakom momentu. Vecina je ipak nesto losije placena i vise ljudi deli kolac. Nije bas jednoznacno.

Marshoon Vanzemaljac Lynch.

Comment

• Ko je ovo napravio glupost kod Redskinsa na 10 yardi , covek ugura u end zonu Lyncha umesto da ga rusi
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Tu bi trebalo da bude Hall. Ali i nije greska ovaj je bio u naletu, nista nisu mogli. Sada krece ludnica.

Comment

NBA tim ima 14, 15 igraca na platnom spisku, prosecan NFL tim ima oko 50, MLB timovi imaju na stotine ako gledas ceo sistem, ali oko 40 aktivnih u svakom momentu. Vecina je ipak nesto losije placena i vise ljudi deli kolac. Nije bas jednoznacno.

Marshoon Vanzemaljac Lynch.
                                Svejedno prosecan NBA igrac je mnogo placeniji od prosecnog NFL igraca.
                                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Working...
                                X