Gledao citav mec Detroita i Cikaga , Cikago je ladno mogao uzeti sa jos 10 razlike , imali tonu sansi koju nisu iskoristili pogotovo u 1/2 , Detroit nudio sakom i kapom , 2-3 fumblea bila na 20 yardi Detroita , maltene krenu u napad , 1 ili 2-gi down i odmah fumble , presecena ili sta vec , 3/4 bila ubedljivo najbolja , Stafford igrao mastovito u 2/2 ali nedovoljno dobro , na kraju ni on ni Megatron ne srusise rekord , steta za nas , nista od odbrane naslova , volio bih da Minny udje u PO , za njih bi onda navijao iako cu svakako simpatisati Baltimore i Cincinnati , uvek protiv NE-a i GB-a
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mocni Patriotsi , 28-0 , come on
A ovaj Peterson je nevjerovatan , jbt , je li ovo moguce
Comment
-
Samo 9 jardi falilo da obori rekord.
Navijao sam da Minesotin kicker omasi FG kako bi ga u produzetku oborio.
GB-Minesota znaci sledece nedelje, to se ne sme propustiti.Jos ako Redskinsi pobede bice duel RG III-Vilson.Svakako zanimljiviji mecevi nego na AFC-u.
Comment
-
Kakav igrac ovaj Peterson!!!!! Ma IGRACINA!!!!! Svaka cas Pejtonu Meningu, jedan od mojih omiljenih igraca, ali samo jedan je MVP a to je AP! Zasluzen playoff za Vikinge. A sad ide utakmica sezone,nadam se da ce RG3 uspeti da se izbori sa pritiskom kakav dugo nije vidjen u DC-u.
Comment
-
Znaci Hjuston na Sinsinati a Baltimor na Indianapolis , Hjuston je svakako zasluzio vise od Sinsinatija da prodje a sto se drugog meca tice mislim da ce to Baltimor glat da dobije iako bice zanimljivo u svakom slucaju ispratiti oba meca. Sto se NFC-a tice ponovo ce GB i Minesota igrati , samo sto ce sada okolnosti biti dosta drugacije , nadam se jos jednom epskom mecu Petersona i prolazu Vikingsa. Dalas i Vasington igraju za slobodnu sedmicu , ko god da izgubi po meni je favorit protiv Sijetla , volio bih da Redskinsi dobiju veceras i da prodju u SF odmah.
Baltimore ce ako dobije Indinapaolisa imati priliku za osvetu protiv NE-a i mislim da ce je iskoristiti. Baltimore-Denver po meni finale AFC-a , finale NFC-a bih volio da bude Minesota-Vasington , 2 velika austsajdera na pocetku sezone za PO maltene a kamoli za finale divizije pa onda jedan od njih za Super Bowl. Ako cemo realno finale ce biti SF vs GB , uz svo duzno postovanje Atlanti na izvanrednoj sezoni mislim da oni nece dobiti Packerse. E sad ako Vikingsi dobiju Packerse... Navijacu u AFC-u da Baltimor izgura do kraja a u NFC-u Minesota pa ko ode dalje , LET'S GO PURPLE COLOUR!Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Romo brat vec 2 interceptiona
Navijam za Washington , iako me onaj Fletcher nervira
Comment
-
Obe utakmice NFC-a stavili u prime time, a ove koje ne valjaju za evropsku publiku.Bas im hvala.
Miksone popij malo vode i shvati da je ovo PO gde svako moze dobiti svakog i gde favoriti na papiru mogu imati los dan.
I NE se ne sastaje sa Baltimorom, nego sa Hjustonom.Baltimoru moze samo NE da se sveti posto su izgubili od njih u sezoni.Hjuston je taj koji ide na NE(sem ako ne izgube od Sinsinatija) i koji ce zeleti da se osveti za ubedljiv poraz.
Comment
Comment