Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I ponovo Banega. Selti, Las Palmasu, sada Hetafeu, poceo i golove da daje, od sale.

Ne moze mekse od ovoga. Preblizu za neke izvodjace, ne i za Evera. U onoj sezoni 12/13 pod Valverdeom dao na isti nacin, premekano od precke. Doktor.
    Last edited by Bogi; 05-03-16, 22:12.

Comment

• Ja sam samo od Gaitana za života video mekše i lepše za oko. Jbg zemljaci....

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Ja sam samo od Gaitana za života video mekše i lepše za oko. Jbg zemljaci....
        Evo ima i ovo, https://youtu.be/D5HJTNMe8A4?t=1m35s

Skoro sigurno ce u Italiju, samo se nadam ne kod Mancinija. Juve...

Comment

• Comment

• Postajem sve veci fan ovog tima Malage.
            Last edited by ognjen; 05-03-16, 22:43.

Comment

• Originally posted by Conviction View Post
              Postajem sve veci fan ovog tima Malage.
              Razlog?

Meni se svidja sto forsiraju igru sa dva spicau poslednje vreme. Ovaj Carls je odlican napadac, a nije mlad.

Rosales, Huanpi, Kamaco postojani, Duda, Kameni...imaju interesantan tim.

Nekako su mi Atletiko u malom. Po stilu igre, cvrstoci itd.
              Last edited by Bogi; 05-03-16, 23:26.

Comment

• I upravo bivsi igrac Atletika, Kamaco, zakucava na atletikovski nacin, iz kornera.
                Last edited by Bogi; 05-03-16, 23:32.

Comment

• Originally posted by S.B. View Post
                  Razlog?

Meni se svidja sto forsiraju igru sa dva spicau poslednje vreme. Ovaj Carls je odlican napadac, a nije mlad.

Rosales, Huanpi, Kamaco postojani, Duda, Kameni...imaju interesantan tim.

Nekako su mi Atletiko u malom. Po stilu igre, cvrstoci itd.
                  To je pravi naziv, "Atletiko u malom". Ali rekao bih da ove sezone igraju nesto tecnije nego recimo prosle sezone kada se njihova igra najvecim dijelom svodila na tu "cvrstinu". Prije svega svidja mi se pomak upravo na tom planu, mislim da su se orijentisali na igru sa vise dodavanja da ukratko kazem ako me razumijes.

Naravno, tu je i Huanpi kojeg najvise pratim u Malagi a i ovi pobrojani su odlicni igraci. Rosales je jedan od boljih bekova u Primeri sigurno.

Ali evo, bolji Deportivo danas.
                  Last edited by ognjen; 05-03-16, 23:50.

Comment

• Ajmo granada sada napad sa sve snage i uzmi tri bodova Bas volim ovu ekipu i Borussia Mönchengladbach pokraj reala
                    Last edited by stewanoskipp; 06-03-16, 13:22.
                    Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• kakav gol
                      1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
                      1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
                      sigpic

Comment

• Pa u tvoj ugao ti šutira,iako nije golman,ali ovo bih mogao i nogom da odbrani
                        Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• A krenuo je vec paradu tamo iza zivog zida. Pa kad je skontao da ide u njegov ugao trci tamo hahaha slatko se nasmijah
                          1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
                          1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
                          sigpic

Comment

• Veliki si majstor Luise.

Comment

• Šta je ovo danas sa ovim crvenim kartonima
                              Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Kakav drugi žuti za Laporte-a. Ove sudije se drogiraju... Ovo je čak i gora odluka od onog penala za Liverpul danas. Halilović sam pada..još se Laporte i izmakao i dade mu žuti...

Svejedno mislim da ne može Sporting ovo da stigne, ali sramno...

Spremaju se kokice za derbi večeras. Da vidimo šta Geri može protiv Simeone-a. Očekujem dobru, napetu tekmu...
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X