Još i sudija počeo zakidati, ma ljepota
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
U prvom djelu nikakvu igru nema presinga ronaldo I James nista ne rade samo benzema visoko postavjlen I brka defanzivce nijednu 100% sansu....
Danilo prelako je gubio duele I lako protivnici su prodirali po tom djelu I stvarali visak I sanse
I na kraju opet igraci su izdali trenera so njihovo zalagajne u prvom djelu , kad se prosetas onako prvi 45min I u zadnji 15min odigras ono sto treba da radis tokom cjelu utakmicu onda ne zasluzujes tri poena I titulu prvaka....Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
-
Originally posted by Ser Gagi View PostBarca odigrala ocajnu utakmicu juce ali su dobili, mnogo bitna pobeda juce
A što se tiče dresova, Tarantula je totalno u pravu. Jedva sam razlikovao igrače na terenu. Kad se kamera udalji, nema leba da vidim ko je ko...Last edited by z0La; 24-01-16, 23:11.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Celta u subotu na Valjekasu s B sastavom, jer je odlučeno da se igrače sačuva za uzvrat protiv Atletica jer će im trebati snage i energije kontra Simeonea. Ali svakako je Berizzo to mogao izmiksati po poluvrijeme a ne onako stradati odmah nakon 45 minuta. Frajer uopće nije vodio Aspasa i Wasa u Madrid.
Comment
-
Odlična tekma večeras, posebno drugo poluvreme. Definitivno nisam očekivao 5 golova. Mnogo važna pobeda za Levante, posebno što je ovo bila tekma za 6 bodova. Ostaju na poslednjem mestu, ali su uhvatili priključak sa ostalim timovima. Morales definitivno igrač utakmice. Rossi je ušao u poslednjih 15ak minuta. Baš mi krivo što nije dao gol. Lepo je prošao 2 igrača ali mu golman odbranio 1na1. Posle glupog crvenog za Deversona, mislim da će sledeću Rossi početi u prvih 11.
Kakvo kolo....37 golova na 10 utakmica. Još veći podvig kad se zna da Barsa i Real nisu glavni razlog što je palo ovoliko golova....
Koja gužvaja na dnu. Od 20og do 13og mesta samo 5 bodova razlike. Biće ovde gusto do kraja.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment