Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Sad kad real krene sa kupovinom i preplacivanjem
      Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• To bi dobro bilo, jer kad Real krene da kupuje i prodaje obično se prenese ripple efekat na ceo prelazni rok pa vidimo koju promenu u ovim većim klubovima. Za sad je ovo strašno dosadan prelazni rok.

Comment

• Novi član osvajača Lige Evrope je doskorašnji levi bek podgoričke Budućnosti, Andrija Vukčević .

Comment

• Inteligentno od strane Gameira, rutinske realizacije. Malaga, iako bez ozbiljnih sansi za gol, dosta dobro iskontrolisala sredinu terena ali ovo je vec velika prednost za Sevilju.

Comment

• Konačno da Selta proigra malo. Odlično prvo poluvreme. 2 gola, odlična zaliha za drugo poluvreme. Mali Gvideti se raspucao. Prelep drugi gol.
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kakva infarkt utakmica sinoć u Vigu, iz gotove utakmice do potpune drame u zadnjih 10 minuta. Napokon Guidetti dobija priliku od prve minute u prvenstvu i odmah uz Aspasa bude junak! A u ''sjeni'' utakmice dogodila su se i dva ulazna transfera u klub, jedan je Beavue ofenzivac Lyona, a drugi je veznjak koji stiže iz HSV-a, čileanac Marcelo Diaz!

Comment

• Zamalo da sinoć ispustite sigurnu pobedu. Ja kod 3:0 hteo da prebacim kanal, sreća pa nisam...

Ali koja panika i pad koncetracije. Čak ni Levante nije ništa posebno igrao, a zamalo da ni krivi ni dužni uzmu bod. Preslikano kako je Everton ispustio 0:2 protiv Čelzija u par minuta. Aspas i Gvideti odigrali fantastično. Nadam se da će Gvideti dobiti malo više prilike da igra.

Sad u 12, Valensija - Valjekano. To će biti odlična tekma. Mislim da će Geri biti u velikom problemu ako ne dobije i ovaj meč.
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• E moj Geri, igraš na kontre i polukontre protiv Valjekana kući...

Ništa Valensija ne igra. Nisu šutnuli na gol za 45 minuta. Niti pritiskaju niti imaju želje. Imaju sreće da je samo 0-1...

Mora da ubaci Paka ako nešto hoce da uradi...
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• I poraz u najavi. I to ih je Rayo bas nadigrao propisno. Ostace Garry verovatno do kraja sezone, ko zna sta ce biti posle.
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• Ako, ljudi dovedu Engelza da ih čupa u Primeri, pa to nema u krstu zemlje.

Inače, da mi je ovo neko pričao na početku sezone za Valensiju ne bih verovao, delovali su mi kao baš gotivan tim.

Šta se događa sa Bakalijem malim ? Ne gura ga Geri ziheraš uopšte.

Comment

• Valensija je bas u kanalu njima Murinjo ni Pep ne bi pomogli a kamoli Geri. Bas dosta stvari mi nije jasno kod njih. Uvek se previse trude, sve spada na jednog ili dva igraca. Ekipa za top5 u spaniji da se kida, a trenutno su bas daleko od toga. Kao da im ozbiljna cistka treba.

Ocekivao sam vise od Gerija do sada, iskreno. Rano je jos pricati da nije materijal za menadzera ali videcemo sta ce biti..

Originally posted by Brajkula View Post
                          Ako, ljudi dovedu Engelza da ih čupa u Primeri, pa to nema u krstu zemlje.

Najveci trol u istoriji foruma Nije Geri Mojes
                          Last edited by l1m4r; 17-01-16, 12:56.
                          Originally posted by Vladan
                          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                          :vinjaksmajli:

Comment

• Dobar je Geri za ona televizijska pljampanja, da crta po ekranima, da se pravi pametan....ovo što igraju već par utakmica je muka za publiku.

Comment

• "Ja ne volim te trenere, desne bekove. Ceo zivot ih pamtis po broju 2 na ledjima."

sigpic

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                Dobar je Geri za ona televizijska pljampanja, da crta po ekranima, da se pravi pametan....ovo što igraju već par utakmica je muka za publiku.
                                Jesi gledao ti Valensiju pre njega ove sezone?! Ista prica. Precrtano ista.
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X