Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Balag

Anoeta is shouting 'Moyes go home'. In English. So he understands it. Things look bad
    David Moyes last night about Aston Villa reports: "my intention is to stay at la Real".
    Upropastio sve sto je bilo moguce u Junajtedu, uspjesno upropastava sve u Sosijedadu, koji mi je najdraza ekipa u Spaniji, red je da preuzme Lacio sad.
    sigpic

Comment

• http://gfycat.com/TotalEmbellishedDesertpupfish
      Fudbal je tako jednostavan kad ga igraju majstori
      Last edited by mark !t zer0; 19-10-15, 14:20.
      sloboda ili ništa

Comment

• Zasluzeno Sporting do izjednacenja, ovo je neodbranjivo bilo. Odlicna utakmica.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Balag

Upropastio sve sto je bilo moguce u Junajtedu, uspjesno upropastava sve u Sosijedadu, koji mi je najdraza ekipa u Spaniji, red je da preuzme Lacio sad.
          Ne bih imao nista protiv da preuzme taj fasisticki klub.

Comment

• Sinoć utakmica u Gijonu, show živi. Ja gledao do 1:3, prebacio na Swansea-Stoke totalni smor od utakmice i vratio se na 2:3 i stigao vidjeti izjednačujući pogodak. Mali Halilović opet asistencija za gol, al nešto da je odigrao bajno, pa i nije baš.
            Moyesa treba izbaciti na glavu iz Sosjedada, jer će uništit ovaj tim koji bez problema s normalnim trenerom može igrati europaligu! Trener Zaragoze Ranko Popović je Ferguson za ovog levata Moyesa. Popovića bih volio vidjeti na klupi Sosjedada al tek nakon što uvede Zaragozu u primeru!

Comment

• Kakva izjava i u kakvom momentu,mislim znam ja da je najbolji normalno samo je fino kad to kaze jos jedan dobar stoper

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Naslovnica najveće španjolske sportske novine danas!

Comment

• Kakvi potezi u prvih desetak minuta...Sa takvom lakocom igraju oba tima, Real postigao gol nakon vrlo dobre akcije, a onda Selta iz tri poteza probija odbranu favorita. Pa tranzicija, pa pete. Odlican mec za sada.

Comment

• Velika bi greska bila da je Real pustio Navasa, nema veze sto bi De Hea u tom slucaju dosao. Nije normalno sta covjek brani.

Comment

• Au kako lako su ispali sad.. sam kao duh Danilo

Comment

• Navasa vec mogu da proglase igracem utakmice.

Selta igra odlicno rekao bih ali eto Navas ne dozvoljava da se ta igra odrazi na rezultat.

Sa druge strane, Real mogao i do ubjedljivije prednosti da su bolje iskoristene neke situacije ali i ovo je vise nego dobar rezultat.

Comment

• Celta od prevelikog respekta kao da igra s utezima na nogama. Keylor nije normalan, da od onih prilika ni jedna nije ušla. Valjda će biti manje grešaka u drugom dijelu, pa da i mi stavimo kojeg.

Comment

• Čestitke sucu današnjeg susreta, odlično je priveo utakmicu kraju! Svakako ponosan na momčad Celte koja je do kraja igrala i držala Reala u neizvjesnosti.

Comment

• Majstor Banega

Comment

• Suarez u 90. minuti trci kao da je 1. minuta utakmice. Tri gola majstora.

Comment

Working...
                                X