Originally posted by Mostovoy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ocekivao sam vise od Viljareala. Iako Soldado igra sasvim OK,ipak nisu dovoljno agresivni i opasni po protivnicki gol. Ocekujem da se to popravi za par kola. Ocekujem pravi Viljareal pocetkom/sredinom oktobra. Barsa se provlacila. Dve pobede sa po 1:0 jesu pobede,ali vrlo su klimave. Ako ne podignu formu kiksnuce negde. Realu je dobro dosao taj pocetni kiks. Trgli su se vec u sledecem kolu. Bas me zanima kako ce reagovati nakon ove pauze. Valensiju necu ni da komentarisem. Atletiko...pa recimo da cu i njih preskociti za sada. Videce se to kasnije.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Koooooonačno gotova ova reprezentativna pauza i vrijeme je da se vratimo pravom nogometu!Ovo kolo počinje večerašnjom utakmicom Levantea i Sevilje gdje obje momčadi imaju dobre razloge za isprati gorke okuse iz prva dva kola! Sevilja ima imperativ pobjede kako bi u dobrom raspoloženju dočekala utakmicu Lige prvaka a i naravno poboljšala svoj bodovni učinak.
Comment
-
Odigram u kladzi Real 2 i VG2 Vise golova drugo poluvreme. 20min 0-3Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Zbog ovoga se 90% navijaca Barce najezi kad vide da im Lahoz sudi neki derbi. 3. put igraju rukom, hajde igrali smo i mi jednom, ali ovo je stvarno bilo bezobrazno od ovog kretena..
Comment
Comment