Sosijedad rutinski sa Barsom Zahuhtava se i u Spaniji..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2015/2016
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Za ligu nije problem, nemaju dje da prospu bodove jednostavno, prelak im je raspored, ali za LS je itekako problem, posto ce biti muke sa ovakvom igrom. Atletiko je bas ozbiljan trenutno, a Barsa potpuno pala posle reprezentativne pauze.sigpic
Comment
-
Naravno da jeste, Anoeta je njima ubjedljivo najteze gostovanje.
Prije vecerasnje utakmice
The last four coaches of Barcelona have fallen foul of Real Sociedad's Anoeta fortress and the stats show it. They have taken a depressing one point from a possible 15 since they returned to the top flight.sigpic
Comment
-
Ne pamtim kad sam gledao bolje prvo poluvreme Valensije od ovog. Nisu dali Sevilji da diše i stvarno šteta što ne vode više.
Inače, lep gol Pareha iz slobodnjaka. Mali Munoz mislim nije skočio u živom zidu, ali svakako lep gol...
Samo još da vidimo da li će da se raspadnu u drugom poluvremenu. A ova Sevilja i dalje ne može da dobije u gostima. Kraj sezone još malo, oni i dalje nemaju pobedu...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNe pamtim kad sam gledao bolje prvo poluvreme Valensije od ovog. Nisu dali Sevilji da diše i stvarno šteta što ne vode više.
Inače, lep gol Pareha iz slobodnjaka. Mali Munoz mislim nije skočio u živom zidu, ali svakako lep gol...
Samo još da vidimo da li će da se raspadnu u drugom poluvremenu. A ova Sevilja i dalje ne može da dobije u gostima. Kraj sezone još malo, oni i dalje nemaju pobedu...
Al zato na San Mamesu u Ligi Evrope 1-2
Comment
Comment