Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati - 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by zdravkelja View Post

Jbg, greota bi bilo da posle ovakve nedelje izgubi finale, valjda se nece pogubiti sutra.
    Pazi kada ne postoji promil sanse da Fed izgubi od Novaka,ja samo molim Boga da ne izblamira Djokovica.Toga se ja plasim...

Comment

• Da vam odmah kažem da sam strašno neraspoložena, a kada sam videla ove gluposti ovde još više mi je pao mrak na oči.... tako da je tema je do daljnjeg zaključana, dok se ne dozovete pameti, jer ako krenem da vas banujem nećete se skoro vratiti.
      Ko hoće normalno da analizira, nek mi se javi.

Edit: još uvek sam tu.. pametno samo...
      Last edited by miloolja; 23-08-15, 00:35.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Vreme je da Novak uzme titulu ovde, nece ga Rodzer zaustaviti
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Apsolutni je favorit sutra

Comment

• Ocekujem 2:0 za Novaka i jedan tesan set
            Dayman (a-a-ah...)
            For everyone

Comment

• Ako sutra pobedi Novak i Federovim fanovima će biti toplo oko srca jer su prisustvovali istorijiskom momentu - kompletiranju mastersa. Naravno ako su pravi ljubitelji tenisa...
              I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Isto kao sto bi i Novakovi navijaci slavili 8. Wimbledon da se slavi preko njihovih ledja.
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sto se meca tice, ja sam vise u ovom fazonu

Dayman (a-a-ah...)
                  For everyone

Comment

• Nadal ima 9RGova. Novakovi mastersi bi bio jedinstven podvig - ja mogu da zamislim da Novak uzme još tri AO, što bi bilo sjajno velika radost za nas Novakove navijače, i pre svega za nas, s druge strane ne vidim da će i u skorije vreme neko da ponovi kompletiranje mastersa, zato kažem istorijski momenat kome bi svi iskreni ljubitelji tenisa trebalo da se raduju...
                    Last edited by Novak GO!; 23-08-15, 01:47.
                    I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Sutra ce Roger posle 7. dana videti sunce. Taj faktor u finalu nece biti zanemariv
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Novak nije mogao bez istog.

Comment

• Ocekivano je dobio Federer, ali opet ne tako lagano i ubedljivo kako sam mislio da hoce. Ima nade za Novaka sutra.
                          Da vidimo ide li opet H2H u minus ili konacno jedan plusic da padne. Uf kada bi dobio onda bi nekoliko bonusa odjednom pokupio. Pao bi Sinsi (jedini masters koji mu fali), izjednacio bi rekord sezone (od 5 mastera u jednoj) sa velikom sansom da do kraja godine uzme bar jos jedan (zamislite da ima 6 mastersa u jednoj sezoni, kakav je to achievement to nije zdravo), a i H2H sa Fedrerom bi bio pozitivan.
                          Ipak mnogo je to stvari odjednom, tako da bice tesko, bice pakleno tesko, kao u ostalom i cele ove nedelje, jer sve najgore sto je moglo da mu dodje mu je dolazilo.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sto se tice meca sa Dolgom,moze li NI izvuci podatak,ako postoji,koliko je top 100 tenisera odigralo najbolji mec u karijeri bas protiv novaka,ja mogu da se setim bar 10-15 ljudi koji nikad vise tako nesto ponovili nisu
                            Sutra navijam za tenis,da prikazu najbolje sto mogu,pa sta bude
                            Last edited by Matrim Cauthon; 23-08-15, 09:09.

Comment

• Igra Dolgo odlicno u svim svojim mecevima

A Federer je vidio sunce jucer, konacno su promijenili raspored polufinala, ovako je postenije

Comment

• Originally posted by Matrim Cauthon View Post
                                Sto se tice meca sa Dolgom,moze li NI izvuci podatak,ako postoji,koliko je top 100 tenisera odigralo najbolji mec u karijeri bas protiv novaka,ja mogu da se setim bar 10-15 ljudi koji nikad vise tako nesto ponovili nisu
                                Sutra navijam za tenis,da prikazu najbolje sto mogu,pa sta bude
                                A uvek imas igrace koji se loze protiv top igraca, pa sad, neko protiv Djokovica, neko protiv Nadala, neko protiv Federera, u zavisnosti od matchup-a i raspolozenja. Djokovica nerviraju varijacije pa se skoro uvek sa Dolgom malo namuci.

Comment

Working...
                                X