Bilbao je sinoć izvrsno demonstrirao kako se igra kontra Barce, i kad se na to nadoda onolika količina trke i udvajanja igrača uspjeh je zajamčen! Inače, Piqeu prijeti suspenzija od 4-12 utakmica ne igranja!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa del Rey i Supercopa de España 2015/2016
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Ser Gagi View PostFantastican gol Alvesa
https://streamable.com/lyfb
Sandro postize gol nakon rutinskog kretanja i fora. Pre toga je Huanfran iznenadio Masipa sa 20-ak metara, odlican gol napadaca treceligaskog tima.
Inace Viljanovense je tim iz autonomne pokrajine Ekstremadura, koja nema nijednog predstavnika u prva dva ranga takmicenja.
PS Bartra je bas zeljan igre.
Comment
-
Real u nekom neobicnom sistemu veceras, Vaskez i Cerisev napdaju po bokovima, u igri su i Naco i Pepe i Arbeloa. Tu je i veznjak Ljorente.
Odlican pocetak za goste, Rus se vec upisao u listu strelaca nakon rutinskog prijema i suta u dalji ugao. Kadiz je vrlo dobar tim, fino im ide u Segundi. Bice zanimljivo do kraja.
Comment
-
Originally posted by Bogi View PostReal u nekom neobicnom sistemu veceras, Vaskez i Cerisev napdaju po bokovima, u igri su i Naco i Pepe i Arbeloa. Tu je i veznjak Ljorente.
Odlican pocetak za goste, Rus se vec upisao u listu strelaca nakon rutinskog prijema i suta u dalji ugao. Kadiz je vrlo dobar tim, fino im ide u Segundi. Bice zanimljivo do kraja.
Pjevaju navijaci Rafa provjeri twitter
Naravno 3 0 je ovo za Cadiz + moguce da ih izbace iz kupa sto i treba da se desiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Hahaha,verovao sam da ovo moze samo kod nas da se desi...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma sto je nemoguce idioti su to,vjeruj mi kad se nisam iznenadio eto kad ti kazem
Meni je smijesno sto i za ovo krive Beniteza,a administracija nije odradila svoj dio posla tj dostavila ovaj dokument...e cirkusa majko moja
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment