Originally posted by Maniac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - bwin Grand Prix České republiky
Collapse
X
-
-
Ne ocekujem ja nikakvu dominaciju od Rosija, to je nemoguce u ovim godinama i ovakvoj konkurenciji. Samo bih voleo da je malo ujednaceniji na svim stazama, nekako mi se cini da mu veliki broj staza ne odgovara, ne znam zbog cega. Imao je odlican start sezone, Lorenco i Markez su kiksali, sad je dosao Rosijev malo slabiji period ali ja se nadam da vec od Mizana (a mozda i Silverstona, ko zna) on krece ponovo da dize formu i da napadne titulu.
Nemojte samo pogresno da me shvatite, ne pljujem Rosija, volim ga ko brata samo morace malo da se trgne od sledece trke i da navali kao nikad u karijeri
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostMogle bi i ostale staze da se ugledaju na Brno po cenama karata...
Stvarno bi bilo tuzno ukinuti stazu na kojoj se na trci skupilo 138 000 ljudi,to mnogo govori i plus ta staza ima istoriju dugu 50 godina i dobra je staza.
Cisto da kazem u vezi trke nesto,steta sto Rosi nije imao dobar start. Mislim da ne bi mogao da prati Lorenca ali da bi se borio sa Markezom za drugo mesto. Pohvale za Bredlija Smita,dosta je izvukao za ovaj vikend. Po meni je mnogo vise pokazao nego P. Espargaro i trebao je pre njega da dobije ugovor ali tu neke druge stvari igraju ulogu.Last edited by BogdanB; 17-08-15, 22:22.
Comment
-
Though he said he was happy, Iannone lost crucial time to the leaders with a mechanical problem. The variable inlet trumpets were stuck, meaning the bike was down on power and on top speed. Iannone estimated that the malfunction cost him five seconds over the race, which would have put him ahead of Valentino Rossi.
Comment
Comment