Announcement

Collapse
No announcement yet.

Montreal 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Čini ti se, teško da bi i poen uzeo

Comment

• Igrala je Sara pametno i onako i onoliko koliko može, svaka čast za to, ali ovoj mora da je glava još uvek u tračevima od sinoć

Comment

• Mogao bi se Višković oglasiti sutra, čisto da kaže odakle je izvukao da je Tsonga predao Tomiku još u toku dana Iznenadilo me kad sam prebacio na SK 2, kao da sam prikazu ugledao. Na TV ne treba lupetati nešto što nije provjereno.

Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Azarenka izgubila 2-0 od Erani na hardu, vreme je poleka ovaj beli sport u zenskoj konkurenciji da zgasne.
        Dobro jutro.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
          Mogao bi se Višković oglasiti sutra, čisto da kaže odakle je izvukao da je Tsonga predao Tomiku još u toku dana Iznenadilo me kad sam prebacio na SK 2, kao da sam prikazu ugledao. Na TV ne treba lupetati nešto što nije provjereno.

Dobro jutro.
          Noto uzivo se desavaju greske, lapsusi i to je sasvim normalno.

Comment

• Kako je igrao Nadal? Nek kaze nekoj jer nisam mogao da ga gledam. Ima li sanse protiv Nisikorija?
            OVAKO

Comment

• Vrhunsko Rafino izdanje sinoć, sve je ferceralo kako treba protiv odličnog Miše...Kei-Rafa jedan od par mečeva koje baš vrijedi pogledati na ovoj USO seriji

Comment

• Super mec je bio, obojica na nivou, lepe razmene i poene. Nadal je sigurno odigrao jedan od najboljih mecava ove sezone, sa sve greske koje je napravio. Ako ovako odigra opet, bice zanimljivo i sa Nishikorijem.

Comment

• Dobar je Nadal, polako grabi ka finalu.. Jos Kei da zakaze zbog umora i Conga izbaci Maricu i eto njega u finalu. Nole sa druge strane protiv Iznera verovatno, ima priliku da se osveti za ono cetvrtfinale od pre dve godine..
                  Ali polako prvo Ernest da padne. Sve u svemu imam kao osecaj da ce Murray ovo osvojiti. Nekako si mnogo bolje krece od Novaka kao da je poceo sa pripremama odmah posle Wimblia, kao da vec mesecima igra na ovoj podlozi.
                  --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Murray je počeo sa pripremama najkasnije, jer je imao jednu dodatnu sedmicu tenisa poslije Wimbledona u odnosu na ostale

Comment

• Rafa nema šanse danas, jednostavno ne može pratit ritam Japanca. Kei mora debelo podbacit da izgubi vcrs

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Vrhunsko Rafino izdanje sinoć, sve je ferceralo kako treba protiv odličnog Miše...Kei-Rafa jedan od par mečeva koje baš vrijedi pogledati na ovoj USO seriji
                        Ne vazi se ovo, rekao si da Rafa nema sanse za Keija
                        Fica, nema potreba da Conga izbaciva Mareja, ako prodjemo Nisikorija ondak preko Mareja cemo bez probleme. Ali ja mislim da tesko moze Nadal preko Keija...
                        OVAKO

Comment

• Kei vrlo vjerovatno dobija, a zanimljivo je vidjeti koliko je ustvari odmakao u odnosu na Rafu u svim ovim ganjanjima sa Novakom

Comment

• Na 10:25 najbolja izmjena.

Poen turnira. Nishikori je sačuvao sopstveni servis i potvrdio brejk (poveo 5:3 u drugom setu) za samo 52 sekunde, možda i njegov najkraći servis gem.

Originally posted by cacanin View Post
                            Noto uzivo se desavaju greske, lapsusi i to je sasvim normalno.
                            Nije lapsus.

Comment

• Dobar dobar Rafa, konacno da se vidi neki napredak. Ali, ja i dalje mislim da ce on zijaniti denes, jednostavno ove sezone je imao dosta ovakve situacije gde ce odigrati dobro jedan mec pa se onda raspadne u sledeci. Nema veze, nek izgubi veceras ali nek odigra dobra partija, jer svakako Nisikori je top 5 igrac trenutno i u odlicnoj formi.

Ko je spomenuo Marej, Fica mislim, on nema teoretske sanse za titulu ovde, a vrlo verovatno i nista cudno i veceras da ispadne.
                              OVAKO

Comment

• Igrao je protiv Južnog i opet je imao 26 UE, i negativan omjer winnera i UE, o cemu pricamo

Comment

Working...
                                X