neće prvi pa to ti je
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Montreal 2015.
Collapse
X
-
Bravo leptocice, konacno
Prva velika titula, preko 6 igracica koje su igrale GS finale (uglavnom kolaterali ali sta je tu je), i pobeda protiv najbolje igracice sa kojom ce ikada imati priliku da igra, novu Serenu necemo dobiti
Zna se sta je sledece, ali tek nakon brojnih unapredjenjaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostMrzim sebe sto ovo uopste gledam, ali idemo do titule pa makar u ponoc
Nisam zaboravio kako je izgledala, nikada i necu, ali meni se od nje jednostavno povraca (i pre je)meni je skroz OOk
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Šteta što je moralo ovako, ali titula se broji! I to velika! Kao što reče CW, nanizala 6 igračica koje su barem jednom igrale GS finale. Uz to, 4 top 10 igračice (kakve, takve opet su top 10) i još podatak da su svih 6 igrale završni turnir prošle godine... Bravo!
Comment
-
Nekada je Simona bila bas "dobrodusna" devojka...
Kakva kradja na hawk-eye-u bila malopre,neverovatno da je poen pripao Mareju.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment