Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I da jeste to mu je drugi za celu sezonu. Totalno nebitno. Neki imaju po 5 u tekmi.
    Originally posted by Vladan
    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
    :vinjaksmajli:

Comment

• Sve se poklopilo, Junajted gost za oproštaj od Boylen-a i onda predstava koja očitava cijelu sezonu WH-a puna preokreta.
      DALE 1992-2020
      NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
        kvota 2.30 da će neko biti banovan ako Junajted izgubi

kakva utakmica uzgred
        Sta se pravis tu neznalica, znas tko je dezurni krivac za sve . Tipujem dva mjeseca minimalno.

Comment

• Dve cigare sam sprzio za 10 minuta

Comment

• Kako bi ovog Kouyatea u Arsenal, zivina od igraca.

Comment

• Raspali Van Gal mislio opet će ga Marsijal i De Hea spasiti i primimo 2 gola zasluženo. Kako je ovaj čovjek i dalje trener Junajteda to ne znam. Jadnici jadni u upravi propali.

Comment

• Sve je to normalno, ostavite nam LvGa i sledece sezone da uzivamo u ovim bravurama protivnickih igraca.
                sigpic

Comment

• Dajte Rooneyja na stopera, jos to treba probat. Napad ne ide, sredina ne ide, mozda na beka ili stopera.

Comment

• Originally posted by Henryj View Post
                    Sta se pravis tu neznalica, znas tko je dezurni krivac za sve . Tipujem dva mjeseca minimalno.
                    Mogo bi za promenu malo da se "ponašaš"

Bilić nije seo celu utakmicu
                    "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Kakav tempo, srce, kakva želja...svaka čast...sve drugo sem pobede Čekićara bila bi nepravda.
                      Da sam 10 minuta videla ovakvu strast i ludilo kod Junajteda ove sezone, da ne pričam unazad.
                      Tuga.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Svaka čast Payetu ali mene je ove sezone najvise impresionirao ovaj Antonio.
                        DALE 1992-2020
                        NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• blind koji gleda loptu i plasi se od nje... toliko o odbrani

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
                            Mogo bi za promenu malo da se "ponašaš"

Bilić nije seo celu utakmicu
                            Znas i sam da nisam ni prije nista radio . Nebitno, Slaven uzeo zadnji skalp na Uptonu

Comment

• Mou ce morat igrat EL

Comment

• Bravo WH ,svaka cast momci,zasluzeno,uvek mi lepo kad MU izgubi
                                sigpic

Comment

Working...
                                X