Brate pogledaj datum te objave i sve ce ti jasno biti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gledajuci kupca, stanje na trzistu, i kvalitet fudbalera, tih 30m nije nesto neocekivano i previse. Pa koliko je ono Utd platio van Persiea, a kada je to bilo. Mislim pricamo o veznjaku koji kad je u formi i zdrav, ima skillset kakav ima jos mozda 5 veznjaka u svetu na njegovoj poziciji.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
RVP bio najbolji strelac sezone dva puta za redom i došao i ponovo išao preko 20+golova?
I doneo titulu. Jel Gundo donosi titulu sigurno?
Sjajan je Gundo ali ako on u zadnjoj godini vredi toliko koliko bi vredeo da ima još 3 godine ugovora? Koliko vredi Koke?
Mislim neka ga plate i 40. Samo je to smešno. Ništa više.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostRVP bio najbolji strelac sezone dva puta za redom i došao i ponovo išao preko 20+golova?
I doneo titulu. Jel Gundo donosi titulu sigurno?
Sjajan je Gundo ali ako on u zadnjoj godini vredi toliko koliko bi vredeo da ima još 3 godine ugovora? Koliko vredi Koke?
Mislim neka ga plate i 40. Samo je to smešno. Ništa više.
Isto tako mozemo i sada pricati o sbbkbb doprinosu Gundogana, jer on po meni donosi kvalitet veznom redu kakav je sad, za titulu, sad da li ce ta titula i doci, to ne bih znao.
Drugo, istorijat povreda van Persiea nije sjajan, staklen uvek bio, a nije vala bio ni mladic kada je dolazio u Utd tako da je to u startu bilo kratkorocno resenje, a vrlo brzo se posle te jedne uspesne sezone, raspao.
Gundo ima 25 godina. Igrac sa njegovim kvalitetima moze igrati jos 5-6 sezona na top nivou i to je ono sto treba da se uzme u obzir. Naravno, ja ne osporavam transfer Persiea, vec samo uporedjujem slicne situacije, a razlicita trzista, jer ono pre 4 godine, nije isto kao ovo danas.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment