Lester ni kuci nije dobio Junajteda, a ovo je vec drugi Celsi, kakvi su da su ove sezone i dalje na papiru imaju najbolji prvi tim lige i najbolji su u 2016. Obje nerijesene i ode prednost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostIsla prica kako je liga nikad slabija kad je SAF uzeo poslednju titulu i otisao u penziju. Ako je tada bila slaba, kakva li je sad? Stari 89 bodova uzeo, sad ce do titule neko sa 72-75. SAF da je sad tu ili da Murinja nisu prodali igraci imali bi 15 bodova vise od trenutnog lidera.
Uzbudljivo vreme stiže za Englesku ligu, što se ne može reći za ostale, gde Barsa, Bajern, PSŽ i Juve drže monolog već godinama uz jedan kraći bljesak Čoloa, ali jedan je Čolo.
Comment
-
Siti ce im biti najzajebaniji ako bude barem na 70% kapaciteta. Dolaze im Junajted i Arsenal, gostuju Celsiju, a pritom imaju utakmice sa Noricom, Bornmutom, Njukaslom, VBA, Stoukom, Sautemptonom i Svonsijem. Iako su ocajni sposobni su da dodju do serije pobjeda i osvoje ligu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostKad je Seria A imala najveca ulaganja nije niko mogao da joj pridje po kvalitetu. U odnosu na ulozeno PL je smesna ali narednih godina bi trebalo da bude bolje.
Ova priča Lestera je svakako pokazatelj kako uz minimalna ulaganja i dobar team chemistry možeš čuda da napraviš.
Tebi samo bode oči što je to Claudio Ranieri pa ni ne želiš da sagledaš kakav je to uspeh.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by gokara View PostI još nešto da napišem za ovo. Ne znači ako šampion uzme 89 bodova da je liga jaka, a ako uzme 72 da je slaba. Možda je čak i obrnuto, timovi iz sredine tabele su možda sad jači pa se teže dobijaju nego ranije. Mislim da je to zapravo i trend. Klubovi u Premeru su sve finansijski moćniji, a samim tim i jači igrački, sve manja je razlika između elite i ostalih.
Uzbudljivo vreme stiže za Englesku ligu, što se ne može reći za ostale, gde Barsa, Bajern, PSŽ i Juve drže monolog već godinama uz jedan kraći bljesak Čoloa, ali jedan je Čolo.
Comment
-
Originally posted by PRINCONI View PostJa pretpostavljam da je to znao Goran i da ce te upravo demantovati kada iskopira neki svoj post iz prosle godine
Za malo da zaboravim, uzima bod ovde Votford
Nema više kopiranja, ali našao sam onaj tvoj iz 13.7.2015., ne mogu da ga citiram jer je tema zatvorena, ali sam uradio print skrin, stavljam ga u potpis kad Lester obezbedi titulu. To će biti najlegendarniji post ikada. Ako nisi za, neću ga stavljati, poštujem ja tebe.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostI ti i ja znamo koliko su Britanci skloni preuveličavanju i preplaćivanju. Takav je jednostavno sistem vrednosti i sasvim je normalno da prosečnog igrača koji bi u Italiji bio plaćen 5 miliona ovde za njega pljuneš minimum 15. Vole oni to da istaknu.
Ova priča Lestera je svakako pokazatelj kako uz minimalna ulaganja i dobar team chemistry možeš čuda da napraviš.
Tebi samo bode oči što je to Claudio Ranieri pa ni ne želiš da sagledaš kakav je to uspeh.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostLester ni kuci nije dobio Junajteda, a ovo je vec drugi Celsi, kakvi su da su ove sezone i dalje na papiru imaju najbolji prvi tim lige i najbolji su u 2016. Obje nerijesene i ode prednost.
Spursi opet imaju dva zicera, ali onda idu Liverpool, Stoke i Chelsea na strani, a docekuju Utd i WBA.
Jednostavno dosta se otvara Lisicama da i pre tih meceva nabiju poprilicnu prednost, a druga stvar sto ih ja na gostovanjima upravo vidim kao veliku opasnost po domace timove, posebno ove "velike".
U celoj ovoj zbrci, mozda najvise City profitira, mada i oni imaju previse komplikovan raspored.
I svi imaju obaveze u Evropi, dobro sem Arsenala koji je valjda vec prihvatio ispadanje, mada oni i imaju najveci zaostatak i najtezi raspored.
Luda zavrsnica, svakako.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by gokara View PostI još nešto da napišem za ovo. Ne znači ako šampion uzme 89 bodova da je liga jaka, a ako uzme 72 da je slaba. Možda je čak i obrnuto, timovi iz sredine tabele su možda sad jači pa se teže dobijaju nego ranije. Mislim da je to zapravo i trend. Klubovi u Premeru su sve finansijski moćniji, a samim tim i jači igrački, sve manja je razlika između elite i ostalih.
Lester je lider sa 60 bodova, cetvrto mjesto je na 50, prosle sezone posle 29 kola Celsi 67, Siti 61, Arsenal na trecem mjestu 60, a LS na 59 koliko je imao Junajted. Totenhem sad ima 55 bodova i drugi je, koliko je imao ovaj strasni Totenhem prije godinu dana? Samo dva boda manje na sedmom mjestu.
Naravno da je ovo sad i ko zna kad, vec sledece sezone ce se sve vratiti u normalu i 72-75 ce ti trebati za LS.sigpic
Comment
-
Originally posted by gokaraTo ne možemo nikad saznati, ni izmeriti. Možemo samo subjektivno srati, svako braneći vreme u kome je njegov klub bio najbolji.
Uvek će Real, Barsa, Bajern, sada trenutno PSŽ i Juve biti jači od najboljih premijer ligaša, ali od 2. do 20. table će Premier liga u godinama koje slede biti osetno jača od ostalih. Korak će držati još samo španci na 3. tabli dok je Čolo kod njih. Ogromne pare će se slivati u sve engleske klubove, neće to moći ostali da prate, evo Mario Suarez igra u Votfordu.
Pa ne bih ja rekao da su danas Sevilja, Bilbao i Selta, a ovamo Fiorentina, Inter i Milan ekipe za potceniti.
Pre se bre znalo, Junajted je uvek bio među prva tri favorita za LŠ.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostJa govorim o kvalitetu lige, ne o ujednačenosti. Ovo što pričaš je ujednačenost, ali kvalitet ne može biti neki poseban ako 4 tima koja odu u LŠ ne mogu meda tamo. Kako je onda to kvalitetna liga, kada ih prvak Švajcarse i šta ti ja znam ko već tamo pegla, da jedan Volfsburg npr.
Pa ne bih ja rekao da su danas Sevilja, Bilbao i Selta, a ovamo Fiorentina, Inter i Milan ekipe za potceniti.
Pre se bre znalo, Junajted je uvek bio među prva tri favorita za LŠ.
Arsenal one sezone kad su igrali nepobedivi ispao u četvrt finalu LŠ, a finale igrali Porto i Monako, jel su to jače ekipe bile od Arsenala te godine?
Comment
-
Originally posted by gokara View PostNije ti ta LŠ baš toliko reper, mislim nije da nije, ali se mora malo dublje posmatrati. Premier ligaši se dosta troše u domaćem prvenstvu, igraju svaku utakmicu na nož, ovim ostalima je uglavnom livada.
Arsenal one sezone kad su igrali nepobedivi ispao u četvrt finalu LŠ, a finale igrali Porto i Monako, jel su to jače ekipe bile od Arsenala te godine?
Uporedi godine kada se u SA toliko ulagalo, u svakom takmičenju Italijan glavni favorit, a u Engleskoj je greška što ljudi nemaju pojma o vrednosti, plate Sterlinga onoliko, pa i De Beujn, gde onolike novce on vredi, ima tu milion i jedan primer. To samo rade Kinezi jer su primorani, pošto u slučaju da ne plate neće im niko tamo otići, PL nema tu potrebu, svaki igrač želi u tu ligu.
Jebo ti ligu gde ja čim počne LŠ odmah 4 njene najbolje ekipe otpišem od moguće borbe za trofej.
Sa druge strane da je najujednačenija, jeste.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostPremier ligaši se dosta troše u domaćem prvenstvu, igraju svaku utakmicu na nož, ovim ostalima je uglavnom livada.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment