Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Ves View Post
    A da kazemo da ne bi to bilo odlicno? Mislim, ako ima prostora da se tako nesto kaze. Ne bih da zvucim prepotentno i iskljucivo, ali duboko vjerujem da to ne bi bilo odlicno. Cak sta vise, ne bih rekao ni da bi bilo dobro. Zapravo, usudio bih se reci da bi to bilo lose. Ne znam? Sta vi mislite? Evo spreman sam pazljivo saslusati i k znanju primiti i druga misljenja.

    #majkomila
    Dok Girouda nije bilo redovno u pocetnoj postavi, Sanchez je sasio 18 golova, poslije Nove godine kad se Giroud vratio nakon ozljede i ustalio u pocetnom sastavu Sanchez je zabio samo 7 golova u nastavku i to samo na 5 susreta, od cega podosta kad Giroud nije igrao kao u finalu kupa gdje je naknadno usao s klupe.

    Ja bi radije da Sanchez trpa koji ima veci plafon od Lepog. Nemam nista kontra Girouda, samo Aleksa je zivotinja....

    Comment


    • Comment


      • Evo pogledao detaljno statistike, od 9 golova koje je zabio ove sezone za Arsenal 7 golova je zabio dok Giroud nije bio na terenu, samo dva s njim na terenu ili u sastavu, od cega je jedan bio na pocetku tekme protiv Dinama u LP i jedan u ligi. Sve ostale golove je zabio dok je Walcott bio na mjestu napadaca i napad bio brzi i vise izmjenjivao pozicije.

        Aleksi Giroud ne pase jer se krece manje od drugih, nije takav tip napadaca....

        Comment


        • Originally posted by Brajkula View Post
          Ma daj gokara smatrao sam te za ozbiljnog čoveka, to je kao da Seriju A osvoji npr. Lacio u slučaju Ttnhm ili Sasuolo u slučaju Lester.
          Lacio je na -16, a Totenhem na -5

          Sasuolo je na -13, a Lester je prvi.

          Priznajem da sam pomalo zbunjen sa ovim tvojim poređenjem.

          Lepo je što si me smatrao za ozbiljnog čoveka, ali ja to nisam.

          Comment


          • Originally posted by gokara View Post
            Lacio je na -16, a Totenhem na -5

            Sasuolo je na -13, a Lester je prvi.

            Priznajem da sam pomalo zbunjen sa ovim tvojim poređenjem.

            Lepo je što si me smatrao za ozbiljnog čoveka, ali ja to nisam.
            To ti je ta jačina klubova u odnosu na one koji će zaista biti prvi.

            Kakav crni Ttnhm zvani večno peti i Lester koji će dogodine da popije borbu za Čšip.

            Comment


            • Originally posted by Brajkula View Post
              To ti je ta jačina klubova u odnosu na one koji će zaista biti prvi.

              Kakav crni Ttnhm zvani večno peti i Lester koji će dogodine da popije borbu za Čšip.
              Ne znam ja Brajko šta će biti i ko je koliko jak, to su subjektivne stvari, ja pričam o ovom trenutku. Vidim da Lester ima mnogo jaku igru, da su slučajno ostali bez 4 boda, ne maše se dva penala u nedelju dana tako često i pored toga su prvi. Manja je razlika u kvalitetu između Totenhema i recimo Sitija i Arsenala, nego između Lacija i recimo Napolija i Juvea.

              Comment


              • Znaš kako gokara ta tvoja priča bi pila vodu da svi mi gledamo fudbal od ove sezone....pa kao nikad nismo videli ono što je već viđeno. Kako ne gledamo fudbal počev od ove sezone neozbiljno je gurati Ttnhm i Lester među kandidate za titulu. Evo iskreno ja dajem više šansi Junajtedu nego Lesteru i Totenhemu bez obzira na trenutno stanje na tabeli.

                Msm okolišati je smešno, jedina dva kandidata su Arsenal i Siti i već sam rekao da mislim da je vreme da Arsenal to uradi ove godine, međutim kako se sezona približava kraju više isplivavaju Arsenalove mane na površinu nego eventualne neke prednosti.

                Comment


                • Sledece 4 tekme Lestera bice vrlo zanimljive.

                  Comment


                  • Lester je profitirao iz toga što ima neke talentovane igrače kojima je "došlo" vreme da procvetaju, to što neke kvalitetnije ekipe nemaju pravac kretanja (Čelzi, Liverpul, Everton), Ranijeri je taktički umešniji od gotovo svih premijerligaških trenera i ono najbitnije - ne igraju u Evropi. Ako budu pametni i "puste" Totenhem u sredu, možda im se i osmehne sreća i ne ostanu ispod pete pozicije u maju.

                    Ali će im sledeća sezona u tom slučaju biti jaaaako teška.
                    sigpic

                    Comment


                    • Ne moze Lester uzeti titulu, vec su poceli da padaju sa formom, odigrali par utakmica nereseno protiv ovih "slabijih" ekipa, istina dobili su Totenhem ali mislim da ne mogu do titule. Mahrez je u losoj formi, Vardy takodje, a oni su ih vukli prvi deo sezone, jedino ako se ne probude opet i podivljaju
                      Dreams are coming true.


                      Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

                      Comment


                      • Originally posted by Brajkula View Post
                        Znaš kako gokara ta tvoja priča bi pila vodu da svi mi gledamo fudbal od ove sezone....pa kao nikad nismo videli ono što je već viđeno. Kako ne gledamo fudbal počev od ove sezone neozbiljno je gurati Ttnhm i Lester među kandidate za titulu. Evo iskreno ja dajem više šansi Junajtedu nego Lesteru i Totenhemu bez obzira na trenutno stanje na tabeli.

                        Msm okolišati je smešno, jedina dva kandidata su Arsenal i Siti i već sam rekao da mislim da je vreme da Arsenal to uradi ove godine, međutim kako se sezona približava kraju više isplivavaju Arsenalove mane na površinu nego eventualne neke prednosti.
                        S vremena na vreme titulu osvoje neki: Lids, Blekburn, Deportivo, Valensija, Atletiko Madrid, Volfsburg, Lil. Nije titula rezervisana samo za najveće.

                        Lester i Totenhem će osvojiti više bodova od Junajteda do kraja sezone od današnjeg dana.

                        Ne znam što se Lester toliko podcenjuje, pa oni imaju manje bodova nego što realno zaslužuju. U maloj su krizi rezultata najviše zbog Mahrezovih penala, ali igra je i dalje stabilna. Čak i u ovoj lošijoj seriji su igrali remi sa Sitijem i pobedili Totenhem u gostima. Dići će se opet Vardi i Mahrez, to je pitanje vremena. Vardiju samo treba da razbije maler jednim golom, Mahrez nije zaboravio da igra.

                        Totenhem najizbalansiranija ekipa, bez slabe tačke. Dajer i Ali kidaju. Možda samo više Musa da igra, a manje Lamela i milina.

                        Comment


                        • Igra Moussa Gorane stalno nego je bio povrijedjen par utakmica...evo ti ovdje 15 utakmica i samo 2 puta usao s klupe nego je imao povredu ovih par tekmi.Najbolje ocijenjen igrac TTH-a

                          http://www.whoscored.com/Teams/30
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                          #the return

                          Comment


                          • Statistika take on-a i procenat uspesnosti Mousse 1 na 1 je neverovatnih 90%, najjaci u ligi otac ubedljivo, a u top10 je po ukupnom broju napravljenih driblinga.
                            sigpic

                            “We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

                            Comment


                            • Posto mi ne radi Prem forum, ovdje cu prokomentirati MOTD.
                              Tottenham je nadigrao Sunderland, gosti su se branili, cak i dosli do vodstva, a onda su krenuli nizbrdo. Jedino sto još valja izdvojiti je golaso Eriksena i dosta slab debi onog Kirchoffa ili kako vec, napravio penal i koliko se sjecam prodao loptu kod jednog gola. Isto tako, Tottijeva obrana mi djeluje slabije i nesigurnije nego na pocetku sezone.
                              NC u potpunosti nadigrao Bilica, vjerujem da je ovo njihov najbolji nastup ove sezone. Shelvey odigrao majstorski, fantastican debi za njega, kakve su ono lopte bile, pogotovo ona kod drugog gola. WH slabije usao u utakmicu, kasnije su imali neke dobre prilike, nije im sviran penal ali dobro je Bilić rekao na kraju, da su bez obzira na sve bili nadigrani i da su zasluzeno izgubili.
                              Southampton razbio WBA, drago mi je, posto ovi imaju uvjerljivo najdosadniju igru. Soton napokon povezao dvije dobre utakmice.
                              Rezultat tekme City-Palace moze dosta zavarati, jer Palace nije uopce bio loš, krila su im kao i uvijek bila ubojita, ali naglasavao sam to dosta puta, fali im pravi napadac. Bila je na kraju statistika po efikasnosti napadaca, jedino je Gayle zabio gol i to u 600+ minuta.
                              Chelsea-Everton majstorska utakmica, Everton je bio bolji u prvom djelu utakmice. zasluzeno su došli do poduplanog vodstva. Chelsea je dosta brljavio u obrani, pogotovo kod prvog gola, kada je Lukaku navukao pet igraca na sebe. Ali ajde, barem se Costa probudio. Terryev gol cisti ofsajd
                              Bournemouth jako dobro odigrao, svidja mi se njihov stil igre, gdje ne prikazuju respekt prema bilo kojem protivniku. Norwich si sa razlogom pojačava obranu, imaju jednu od najkriminalnijih u ligi, ali u ovoj utakmici im je stekao i napad.
                              Lisice ubile Villu u prvom djelu, da Mahrez nije propustio realizirati penal, vjerojatno bi sve bilo tada rjeseno. Villa puno bolja u nastavku, zasluzeno su došli do izjednacenja

                              Comment


                              • Originally posted by z0La View Post
                                Brajkula sve objasnio. Ne volim Arape nikako, al tako je...
                                A sta je objasnio? Ja sam ti lepo napisao da je neozbiljno govoriti sta ce biti kada Siti udje u formu, a ne uzeti u obzir sta ce biti kada i Arsenal udje u formu. Isto tako je neozbiljno prepisivati titulu Sitiju nakon boda Arsenala protiv Stouka i to bez Sanceza i Ozila na tom istom stadionu Britaniji na kome je taj isti Siti izgubio sa 2:0.

                                I samo da napomenem da je ta famozna nezaustavljiva nafta izgubila poslednje dve tekme protiv Arsenala ukupnim rezultatom 4:1, a na obe tekme su igrali nazaustavljivi Silva i Aguero , tako da polako sa predvidjanjima dok je Vengerica na vrhu brda

                                Comment

                                Working...
                                X