Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Erik Dekard View Post
    Malo je reci da ste preoptereceni...

Stvarno ste zalosni.
    Ne kapiram kako odrasli ljudi mogu tako ozbiljno da shvataju navijanje za neki klub, pa još strani.

Meni su ovakve zajebancije uvek zanimljive, nisu to provokacije sa zadnjom namerom, to su sitna navijačka podbadanja i stvarno ne vidim ništa loše u tome. Pri tome mi je nebitno koji je klub u pitanju, može i Arsenal biti predmet podsmeha, opet će mi biti zanimljivo.

Comment

• Au kakav dribling Valensije,pre toga sut,brani Fabijanski

Bas me interesuje sta ce u MOTD reci za one ruke WH
      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Originally posted by Ves View Post
        Nije poenta u tome hoće li titula biti osvojena ili ne, već način na koji se pojedini koji ne navijaju za Arsenal već sad postavljaju prema eventualnom uspijehu ponajprije Wengera, a samim tim i Arsenala. U fazonu: " Ako osvoji titulu, i vakat je, krajnje je vrijeme bilo; i ćorava koka, i tako te varijante, tj. ako ne osvoji, jbg, onda je lik nula jedna, nesposobnjaković i matori nastavnik... " Mislim, etika bosanskohercegovačkih političara ...
        Tako ce u teoriji da bude za svaki klub, jedino na Siti nece niko da skace zato sto nema toliko animoziteta prema njima.Ko god bio u pitanju, Junajted, Liverpul ili Arsenal ima da im se umanjuje uspeh zato sto ima puno ljudi koji ih ne vole.Pricalo bi se tako i za Celzi da je sada pri vrhu.Jbga, tako je...

Comment

• Radi se samo o paranoji i pogresnoj percepciji. Malo ko je napao Vengera da je morao da uzme ne znam koliko trofeja. Poenta je u izgovorima navijaca Arsenala zasto nije. Zamisljam sebe da idem i objasnjavam poslovanje Liverpula od Hiksa i Zilea(najveca dva idiota koja su radila u fudbalu uz Vinsenta Tana), da krivim TV prava i gradnju stadiona. Ne brate, probusen smo kurton. Nije lako priznati ali to je 25 godina unazad tako. Rafa je pod pomenutim dvojcem imao ubedljivo najteze okolnosti za rad u bilo kojoj top ligi ali to ga ne opravdava za dovodjenje Ngoga i ostalih proseka ili za to sto je postavljao igru u PL sa dva defanzivna vezna koja se ne ubacuju iz drugog plana, Dirkom koji nije krilo na desnom krilu i prosecnim igracem na levom krilu. PL bez krila niko osvojio nije.

Tako isto gradnja Emirata nema veze sa tim sto finansijski 5x slabiji protivnici pretrcavaju Arsenal redovno, sto vodis kuci 3:0 protiv Anderlehta i ne pobedis i sto platis 15 miliona funti tinejdzera iz 3. lige pa ga drzis na klupi dok Remzi igra levo krilo na 4:0 protiv Milana. Kao sto je konkurencija pojela LFC za mesto u TOP4 jer su radili bolje, tako je konkurencija pojela Arsena.

Venger nije trener koji izvlaci 200% i pravi iskorak. Daj mu PSZ, bice prvi. Daj mu Dortmund, bice drugi. Daj mu Atletiko, bice treci. To je on i samo neka se ustanovi kriterijum za njega. Ako je kriterijum dobar trener, mislim da niko rec nece reci. Ako je kriterijum TOP5 na svetu, onda ne moze da se cuti. To je to i ja ne vidim potrebu za nekim spinom.

Navijaci Arsenala imaju tu percepciju da svaki klub mora da drzi trenera 20 godina i da mora da se igra lepo za oko a to je samo nesto sto je pozeljno. Evo idite izlistajte na brzinu listu trenera u 10-15 random klubova i videcete da su i najveci klubovi redovno menjali trenere na par godina i to je nesto najnormalnije. A prilicno sam siguran da ce i sledeci trener Arsenala dobiti otkaz ako izgubi 8:2 ili ako pocne sezonu kao sto je Venger poceo 11/12 i 12/13.

Ovo oko Sitija i hejta prema istom je samo zato sto su ispred klubova za koje vecina navija. Satro zelimo jacu konkurenciju a onda kad se pojavi svi smo protivnici modernog fudbala. Zatim uzmemo kukamo za Laciom gde je Kranjoti platio jedan Skudeto sa obestecenjima i platama brat bratu milijardu maraka u to vreme. Tom Sitiju kao klubu sredine tabele je trebalo 22 igraca da postane prvak i to su i uradili. Sad sto su cifre otisle u kurac i sto su presli granicu dobrog ukusa je nesto drugo.

Ono sto je danas problem je sto su igraci i treneri vecinom bez harizme kao da su teniseri pa nam onda smeta sve zivo. Da neko plati Ronaldinja 100 miliona, bolelo bi nas.

Navijaci vecih klubova razmisljaju da samo oni moraju veliki i da ostanu a postali su veliki upravo zato sto su imali vise para od ostalih.
          sigpic

Comment

• Podela bodova na kraju,Bilic vise koncentrisan na odbranu sto je i razumljivo s tim da su i bez glavnih igraca napadali i imali svoje sanse.Vratio se Valensije i to je svakako pozitivno.

Neke igrace nisam mogo da upamtim zato sto sam gledao bez tona,pogledace se MOTD sigurno,zivo me interesuje sta ce reci za nedosudjene penale.

Gulfi i Ki nevidljivi u napadu osim te jedne akcije,Selvi se vratio,Svonsi pod hitno mora da trosi u januaru,imam utisak ponekad kao da Ajev sam igra.
            "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Originally posted by Casiraghi View Post
              Navijaci vecih klubova razmisljaju da samo oni moraju veliki i da ostanu a postali su veliki upravo zato sto su imali vise para od ostalih.
              Istorija fudbala, by Casiraghi.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Ne slazem se ja s ovim da su imali vise para od drugih. Cisto da su imali strucnije ljude u kljucnim momentima koji su ostvarili odredjene stvari i kasnije su se pobrali plodovi tog rada.
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                  Ne slazem se ja s ovim da su imali vise para od drugih. Cisto da su imali strucnije ljude u kljucnim momentima koji su ostvarili odredjene stvari i kasnije su se pobrali plodovi tog rada.
                  Uvek se nadje neki Senkli ili Bazbi ali u sustini je uvek dugorocno bilo play as you pay. Samo sto fudbal nekad nije bio ozbiljan biznis, to je sve.
                  sigpic

Comment

• Nash, hvala ti sto te ne mrzi da dodjes i izdefinises stvari

Originally posted by Casiraghi View Post
                    Ono sto je danas problem je sto su igraci i treneri vecinom bez harizme kao da su teniseri pa nam onda smeta sve zivo. Da neko plati Ronaldinja 100 miliona, bolelo bi nas.
                    potpis
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Gledajte i uzivajte

Comment

• Juce WBA opravdano dobio dva crvena,prvi proper mesarski start dobro mu nogu nije slomio,drugi Rondon jos malo pa napravi chovek kombo kao na Teken,udarac glavom pa koleno ) Berahina ni na mapi,ne znam sta se desava sa njim

Ipak potez dana mi je ono izigravanje noja od strane Kolinsa

Comment

• "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• sigpic

Comment

• Kakav gol Palasa za pobedu,neverovatan spin,kao da je udario lopticu za tenis

Spoiler

Samo Stouk je zaslužio tu u najmanje nerešeno,nije da ovi iz CP nisu igrali ali Stouk sabija od kad se vratio Šoukros

Na drugu stranu i Vila,tačnije Aju zabio golčinu protiv Njukasla
                              Last edited by saburo sakai; 21-12-15, 10:35.

Comment

• Izbacuju ona stats poređenja Brodžersa i Klopa, to je besmisleno. No, ovo me iznenadilo. Skoro ko Balašević samo što je decembar.

Comment

Working...
                                X