Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crystal Palace osigurava svoju buducnost laganice. Potpisali su ugovor sa americkim investitorima o preuzimanju djela vlasnistva, te za taj novac ce biti odradjena nadogradnja stadiona plus nadogradnja ekipe.

Pardew je sretan, napokon ce dobiti para
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ne stižem danas ni jednu tekmu da odgledam
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ne znam koliko je ovo tačno ali Roma šalje Iturbea na pozajmicu u Votford.

Argentinskog napadača platiti će 1,5 milion eura ali ništa još nije zvanično. Navodno očekuje se početkom 2016.-te da bude zvanično.

Comment

• sigpic

Comment

• Kako sad prazna PL bez Žozea, kako dosadno.

Čovek je jednostavno spektakl. Veći Murinjo lik od samog Čelzija, evo meni se sada ne gleda Čelzi, a ima još ovakvih kao ja sigurno.

Pep će cenim dogodine da povede Plavce, evo već vidim.

Comment

• Prosle sezone interesantno koliko moze da dominira, gde je granica, ove sezone koliko i dokle moze da fail-uje... Svakako nikad dosadno sa Murinjom

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Pep u Sitiju, Simeone u Celsiju i Murinjo u Junajtedu...dve od ove tri pretpostavke ce se sigurno obistiniti, mozda drugaciji raspored klubova. Ali kakav bi ovo bio upgrade za ligu, koja je iovako najzanimljivija na svetu...
                Last edited by Brian McShtull; 19-12-15, 13:49.
                IMG-20190614-192941
                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by Dule Krtola View Post
                  Ne znam koliko je ovo tačno ali Roma šalje Iturbea na pozajmicu u Votford.

Argentinskog napadača platiti će 1,5 milion eura ali ništa još nije zvanično. Navodno očekuje se početkom 2016.-te da bude zvanično.
                  Tacno je...

Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano 1h
                  Agreement reached for Iturbe to #Watford from #Roma: loan (1,5M€) + option to buy clause (18M€). He'll join on january #WatfordFC #transfers

Comment

• Toliko toga zavisi od njegove odluke. Najvazniji covek modernog fudbala Pep Gvardiola. Sve pocinje i zavrsava se sa njim.
                    sigpic

Comment

• Evo tima za danas:

Chelsea XI: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa. #cfc
                      Klupa:

Chelsea subs: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Mikel, Ramires, Traore, Remy. #cfc

Comment

• Koja šteta štu su Eve-Les, Sout-Tot i Sto-CP u istom terminu. Baš 3 jake utakmice.

Al mi se posebno sviđa Stoke - CP. Sa jedne strane u napadu Saćiri,Krkic i Arnautović a sa druge Bolasie,Zaha,Puncheon....
                        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Dace im bar 5 Chelsea

Comment

• Kakva smo mi ekipa ustvari! :S

Comment

• Vidi Bane proigrao, go i asistencija
                              sigpic

Comment

• Odradili igraci svoje, oterali menadzera pa sad igraju

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                                VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...
                                X