Jeste da je 0:0 ali definitivno jedna od boljih utakmica uopšteno ove sezone , prava šteta što nije palo barem 3 gola .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma pusti to kako je moguce da jedna vrhunska,top ekipa igra samo preko jedne,ali iskljucivo jedne strane nikako mi nije jasno
Alexis igracina svaka cast,ali brate 5,6 lopti na pocetku drugog poluvremena brat je prodao jer nema klinca da se on nje rijesi na vrijeme.Isto s druge strane radio ovaj mali Ibe.Cazorla brat napravi visak i onda se obavezno vrati unazad par metara onaj njegov cuveni dribling gdje dobije ovacije.Prema naprijed on korisnu loptu poslao nije.Gomez mali se jako dobro postavljao,siguran u sebe decko.Gabriel s druge strane meni najbolji...
Ozil,Ramsey i Cazorla ne moze skupa majstore i pored tvojih simpatija prema njimaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Idi pogledaj tekmu ponovo, pa nesto pisi.
Posebno gledam Ozila svaku tekmu jer igra slicno Bergkampu i znam svaki potez sta je uradio i kad je uradio.
Ako je izgubio loptu trcao je nazad da pokrije.
Nije ni on bog svemoguci da pogodi crnu rupu i namjesti loptu igracima koji se ne krecu.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Evo Dimitrije Berbatov postavio sliku,bas se vidjelo da je uzeo kontrolu u svoje ruke samo je mnogo tesko bilo jer je LFC stajao skroz plitko nazad,a igraci Arsenala se vrlo lose kretali...mislim da sam uhvatio i PS jednog momenta kad ide na odbranu LFC-a,a naprijed Giroud kontra 6 igracaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment