Briem da necu. Proucit cu dobro debelo pravila i metat ti na finjaka na svaki seruckavi post, slozit cu postove tako da pokrijem sva pravila. A baniras li me bez razloga, zalit cu ti se na upravu ako treba. Napravio si gresku kad si srao Arsenea, covjeka najvise gotivim u nogometu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Henryj View PostBriem da necu. Proucit cu dobro debelo pravila i metat ti na finjaka na svaki seruckavi post, slozit cu postove tako da pokrijem sva pravila. A baniras li me bez razloga, zalit cu ti se na upravu ako treba. Napravio si gresku kad si srao Arsenea, covjeka najvise gotivim u nogometu.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostA dobro zasto se teliko nerviras zbog poraza... Evo pitaj Akija kako ce te od ponedeljka biti pogatiji na bankovnom racunu za 100 000 funtaća
Comment
-
Originally posted by Henryj View PostUopce me ne nervira poraz. Poraz je zasluzen. Nervira me kad citam jedno te isto po cijele dane na forumu od iste osobe. Taj valjda i kad ribu doma oploduje u krevetu zaziva ArseneaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Polako covece, to sto pises nije OK. To sta on radi sa devojkom, zenom to je njegova stvar, bar ja tako mislim.
A citas u losem kontekstu jer ste izgubili, sve je to podsvesno/svesno>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Kad budes mogao da budes covek, da trolujes kao sto radis, a i da primas na racun svoj isto to, onda ce biti sve u redu. Naravno ti mozes, ali ostali ne mogu, e pa druze tebe dok nije bilo nikome nista nije smetalo. Dodje aki junior u temu i krene svoje papazjanije o parama i ostalim nekim stvarima, dodje Princara, Gangara, svi se zezamo, Fresko, Avramovic, pa cak i Pixar (koji kralj ) pa je i on shvatio kako ovde funkcionise. Nije ovo jedini forum i niko te ne drzi da budes ovde. Ili ces prihvatiti ili mozes lepo da odes na neki drugi forum.
Comment
-
Ovo je jedini forum gdje se ne gleda ko je odakle i kako prica i sta prica. Svi ovdje uglavnom konstruktivno pisu i ne vrijedjaju jedni druge(vecinom).
Ovo je jedini forum na kojem ja pisem, a ima ih kamion na kojima se moze pisati, a na ovome pisem iz razloga koje sam gore naveo.
I da, zajebancija je ovdje bila vazda vrhunska, nekad jebiga i zaboli, al i druge zaboli kad i ja nesto prospem.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Zajebancija je zajebancija, trollanje je trollanje, sve ima mjeru. Opsjednuto lupat po jednoj te istoj temi svaki dan je vec nesto drugo..
Ja sam uvijek za zajebanciju kad je dobra. Ove pljuvacke fazone pa skrivanje iza zajebancije ne pusim
Da mu ja sad krenem po cijeli dan srat po Higuainu isto bi mu zivac skocio...
Comment
-
Cijeli dan jedan u Unitedovoj temi pljuvali Gonzala nisam A rekao eto neka potvrde,cak ima na mom zidu urnisao Brajko jedno vrijeme i meni ne smeta
Opet cu reci sve je ok dok se komentarisanje igraca,klubova i toga,ali ovo da si iz Hrvatske i da to nekome smeta je smijesno i nema licnog prozivanja niti vrijedjanje i kraj diskusije...kad zavrsimo sve ide u off temu jer joj ovdje nije mjestoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment