Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ox meni najgori igrac na terenu,najgori ubjedljivo ja ne znam sta se uvijek za njim nesto zali...nikad konstantan,nikad
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ramsey se opcenito pogubio nakon 2013/2014 sezone. Covjek je postao opsjednut zabijanjem golova, nista drugo mu nije vise na pameti, ne radi opcenite zadatke na terenu i jos uz sve to da dodatno doprinese njegovoj izgubljenosti Wenger mu je dao slobodnu rolu na terenu tako da ovaj zuji na sve strane, a nista korisno ne radi. Zao mi je lika, mega potencijal, ako ovako nastavi pisi propalo. Cazorla i Ramsey su trenutno na racun igre, ne za klupu nego za tribinu. Cazorlu se uopce ne vidi, taj nije ni jedan koristan pas poslao

Comment

• Treba Ziru da udje odmah od starta drugog poluvremena i vjerujem da Arsenal nece imati problema da pobijedi danas.

Comment

• Birao bi pre 1 0 i 11 na 11 nego ovako,, povucena odbrana njukastla skoroz nema prostora za utrcavanja ,Teo je beskoristan trenutno,ocekujem ubrzo Zirua jer ce biti i prekida dosta..I mozda prva izmena bude Ox out a Teo desno,dal iko zna sta Arsen razmislja trenutno
          sigpic

Comment

• Odlicno se brani Newcastle, igrac manje se primecuje samo kad krenu u napad. Bas gotivna ekipica.. nadam se da nece imati sezonu poput prosle

Comment

• Glup karton, nije zaslužio crveni... Ali sam je sebi kriv, došao je sa riječim da će da lomi noge, nije lako igrati sa takvom reputacijom.

Comment

• Bice odje sansi za Arsenal kao ona Volkotova posle suta Sanceza. Ako ga Arsenal da odmah, ne bi me cudilo da Njukasl prima dosta golova. Mora ovo Arsenal da iskoristi.
                sigpic

Comment

• Sto se crvenog tice, meni je ono na granici.. verovatno je presudila reputacija i sto nije svirao penal pre toga

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                    Odlicno se brani Newcastle, igrac manje se primecuje samo kad krenu u napad. Bas gotivna ekipica.. nadam se da nece imati sezonu poput prosle
                    Krecu se fantasticno i nekako su silno motivisani pa se fanaticno bore...realno kako je odmicala utakmica bili su i bolji protivnik

Giroud odmah na teren ako je Wenger pametan,odmah
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• sigpic

Comment

• Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali Ziru je najbitniji igrac ovakvog Arsenala.
                        sigpic

Comment

• Ovde Arsenal moze dati gol na 2 nacina:
                          1.Na odbitak
                          2.Uvesti Zirua i onda milion centarsuteva na njega
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ti boga kak tu noga nije pukla zanima me

Comment

• Kaze Webb na BT-u, da je asistent na ovoj Arsenalovoj polovini imao ogroman uticaj na crveni i sve ostale zute, te kaze da je to vjerovatno jedan od najboljih linijskih sudija na svijetu.

Sto se tice crvenog, kaze da je crveni zbog pozicije krampona na cjevanici, dok i Thiuvanov faul je bio ostar, ali je zuti karton zato sto je bio zatvoren dzon i noga je bila na zemlji. Da je bila visocije to je jos jedan crveni.

Samo jedna greska sudije, a to je nedosudjen penal, te kaze da je bio zaklonjen i da nije mogao da vidi nikako kontakt na zemlji.
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Casiraghi View Post
                                Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali Ziru je najbitniji igrac ovakvog Arsenala.
                                Ja to pričam tri godine. Ozil u kanalu, plus valjda se povredio i tu je Sančez Aleksis koji bi jedino mogao ispred, ostalo dobri, vrlo dobri i solidni igrači.

Comment

Working...
                                X