Ox meni najgori igrac na terenu,najgori ubjedljivo ja ne znam sta se uvijek za njim nesto zali...nikad konstantan,nikad
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ramsey se opcenito pogubio nakon 2013/2014 sezone. Covjek je postao opsjednut zabijanjem golova, nista drugo mu nije vise na pameti, ne radi opcenite zadatke na terenu i jos uz sve to da dodatno doprinese njegovoj izgubljenosti Wenger mu je dao slobodnu rolu na terenu tako da ovaj zuji na sve strane, a nista korisno ne radi. Zao mi je lika, mega potencijal, ako ovako nastavi pisi propalo. Cazorla i Ramsey su trenutno na racun igre, ne za klupu nego za tribinu. Cazorlu se uopce ne vidi, taj nije ni jedan koristan pas poslao
Comment
-
Birao bi pre 1 0 i 11 na 11 nego ovako,, povucena odbrana njukastla skoroz nema prostora za utrcavanja ,Teo je beskoristan trenutno,ocekujem ubrzo Zirua jer ce biti i prekida dosta..I mozda prva izmena bude Ox out a Teo desno,dal iko zna sta Arsen razmislja trenutnosigpic
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostOdlicno se brani Newcastle, igrac manje se primecuje samo kad krenu u napad. Bas gotivna ekipica.. nadam se da nece imati sezonu poput prosle
Giroud odmah na teren ako je Wenger pametan,odmahZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ovde Arsenal moze dati gol na 2 nacina:
1.Na odbitak
2.Uvesti Zirua i onda milion centarsuteva na njegaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kaze Webb na BT-u, da je asistent na ovoj Arsenalovoj polovini imao ogroman uticaj na crveni i sve ostale zute, te kaze da je to vjerovatno jedan od najboljih linijskih sudija na svijetu.
Sto se tice crvenog, kaze da je crveni zbog pozicije krampona na cjevanici, dok i Thiuvanov faul je bio ostar, ali je zuti karton zato sto je bio zatvoren dzon i noga je bila na zemlji. Da je bila visocije to je jos jedan crveni.
Samo jedna greska sudije, a to je nedosudjen penal, te kaze da je bio zaklonjen i da nije mogao da vidi nikako kontakt na zemlji.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Comment
Comment