Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Osvajanje Premiershipa od strane Lestera bi možda trebalo da bude prekretnica i na forumu. Nema ova njihova titula veze sa ovim što hoću da kažem, već mi je samo povod da iznesem nešto što mi je već duže na umu.

Ne verujem da će biti usvojeno, ali ću ipak reći.

Možda bi trebalo da se ukinu klupske teme, mnogo su dosadne, nema rasprava, nema sukoba mišljenja, jedno drugima se titraju jajca, inače ni jednu ne pratim baš iz ovih razloga.

Bila bi prava stvar kada bi postojale samo dve teme. Osnovna i uživo komentarisanje utakmica. Mislim da bi bilo mnogo zanimljivije, dinamičnije, dolazilo bi do konstruktivnih rasprava jer bi se stvari gledale iz više uglova, a ne jednostrano. Tako bi i svi bili upućeni u dešavanja u svim klubovima na jednom mestu.

Eto ja rekao, a vi sad pljujte.

Comment

• Ne moze Gojko to, Unitedovci bi dominirali jer ih je najvise i ode sve u helac

Iako sam ja da se proba tako nesto
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Cestitke Lesteru na zasluzenoj tituli, navijao sam za njih tokom cele sezone, jer ljudi su pravi tim i imaju srce, dok je Totenhem nema srce i nema harmoniju u timu kakvu ima LEster. Sve cestitke Ranijeriju, konacno i on da uzme titulu
        I hvala Mahrezu na svim poenima na fantasy-ju, imao sam sjajan njuh za njega i od prvog dana mi bio u timu na fantasy-ju, kao da sam znao da ce zasijati.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Nema problema Gojko.. evo ja ću prva.... hhhhkkk puu

Naravno da od toga nema ništa.... aj idi u neki navijačlki kop pa kaži nešto protiv... Fan teme su fan teme, namenjene navijačima, mesto gde neće Aki da mi skače po glavi i piše kako bi voleo da se ugasi MU... ako je to poenta ovde, onda jbg.. A problem nije u različitim mišljenjima, raspravama i sl.. već u ljudima koji ne znaju to da prenesu ovde. Ko tebi brani da pišeš nešto suprotno od onog što junajtedovci misle ili žele da pročitaju? Pod pretpostavkom da ti nije želja da provociraš... Mutne su te vode koje bi ti želeo i opet ona priča o rastegljivoj granici...
          A o ukidanju fan tema je bzvz po meni... koga interesuju oni silni tekstovi koje postavlja Vladan, ja sa tw ili kako misliš Marli da pronađe neki stari post u opštoj temi i da nam (junajtedovcima) natrlja kasnije na nos?
          Mehhh nađi neku novu ideju.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja ne provociram sa recenicom da bih volio da se United ugasi. To je samo moja zelja. Jebiga nekome je zelja ferrari, cudni su ovi izbori, samo sto cu ja i vozati ferrarija za par godina i jos uvijek zeljeti da se MU ugasi
            sigpic

Comment

• Da li misliš da nekog ovde zanima šta ti želiš?
              Ili da pitam konkretnije... da li misliš da nekog junajtedovca zanima šta želi navijač iz suprotnog tabora?
              Sumnjam.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Vala mene interesuje sta misli svako ko planira vozit ferrarija ili ga vozi, al eto.
                sigpic

Comment

• Samo Mečka Aki, samo Mečka... i briga me da li je i ko vozi... JA bre da vozim, šta me briga za druge...svašta od tebe.
                  sigpic

Comment

• Pa dobro mecku svaka druga osoba vozi, vala Ferrarija 458 spidera, bas i ne
                    sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Nema problema Gojko.. evo ja ću prva.... hhhhkkk puu

Naravno da od toga nema ništa.... aj idi u neki navijačlki kop pa kaži nešto protiv... Fan teme su fan teme, namenjene navijačima, mesto gde neće Aki da mi skače po glavi i piše kako bi voleo da se ugasi MU... ako je to poenta ovde, onda jbg.. A problem nije u različitim mišljenjima, raspravama i sl.. već u ljudima koji ne znaju to da prenesu ovde. Ko tebi brani da pišeš nešto suprotno od onog što junajtedovci misle ili žele da pročitaju? Pod pretpostavkom da ti nije želja da provociraš... Mutne su te vode koje bi ti želeo i opet ona priča o rastegljivoj granici...
                      A o ukidanju fan tema je bzvz po meni... koga interesuju oni silni tekstovi koje postavlja Vladan, ja sa tw ili kako misliš Marli da pronađe neki stari post u opštoj temi i da nam (junajtedovcima) natrlja kasnije na nos?
                      Mehhh nađi neku novu ideju.
                      Olja, velika većina ovde je kultivisana. Ko provocira popije ban, pa ako opet to radi još duži. Kako Henrya rešite tako bi i sve ostale.

Kada je doveden Depaj u United znam da sam nešto komentarisao negativno za njega, bilo je nekoliko postova, u jednom sam rekao da više neću pisati, pa sam posle opet nešto pisao, a baš se sećam da si ti napisala: "Zar ti nisi rekao da više nećeš pisati ovde, #samokažem".

Ne znam kako se sećam, valjda sam zapamtio zbog haštaga koji si upotrebila i ja otada se osećam tamo nepoželjan. Nije da bih čitao i pisao tamo, samo komentarišem kako sam prošao kad sam rekao nešto što se navijačima Uniteda ne sviđa, konkretno tebi u tom slučaju, a sad kažeš da mi niko ne brani da pišem suprotno od onoga što junajtedovci misle.

Bar onda neka se od sledeće sezone razdvoje teme osnovna i uživo, kao na tenisu kad se igra neki GS.

Comment

• Aaaaa pa nećemo tako.... a šta si pisao to i prvi i drugi put kada sam stavila haštag#? Konkretno.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Aaaaa pa nećemo tako.... a šta si pisao to i prvi i drugi put kada sam stavila haštag#? Konkretno.
                          Pa ne mogu sad baš detaljno, jedva sam i ovo izvukao, ali nešto tipa "zašto tako veliki klub dovodi neafirmisane igrače", "Depaj nije pojačanje" i slično, ništa provokacije, samo kulturno.

Sad mi baš prolazi kroz glavu da je najbolji igrač prošle sezone, a ove najlošiji, svojim prvim golom na domaćem terenu posle tačno 365 dana promovisao Lester u šampione. Još jedna igra sudbine.

Još samo da Atletiko potuče ove monopoliste, naftaše i mediokritete i fudbalska sezona 2015/2016 za neutralne navijače će biti kao iz snova, nikada više ponovljena.
                          Last edited by goku; 03-05-16, 03:35.

Comment

• Sigurno ti nisam to napisala, odnosno podsetila te tada na dato obećanje da nećeš više da pišeš u MU temi, jer si bio tako fin i kulturan.
                            Ali opet pominjem po ko zna koji put tu rastegljivu granicu. Nije problem da su ljudi kultivisani, pa nismo divljaci pobogu... čak je i Henryj malo tako više na svoju ruku, neartikulisan, ali ga ne doživljavam kao nekog koji namerno onako piše i provocira....ali ne umemo često, većina bar (mada neki i nikada) da "prenesemo na papir" normalnim tonom, bez ironije, i bez tih provokacija svoja različita mišljenja. Uostalom ne moraju to biti bukvalno provokacije... nekada se i nečije šale pogrešno shvate, neko nema baš visok prag tolerancije, ustao na levu nogu...itd.. pa se često mnogo toga pogrešno razume.. uostalom video si vrlo dobro šta sam napisala skoro kod Novaka o sličnoj temi... nemam aposlutno ništa protiv normalne diskusije. Tako da slobodno dođi, dobrodošao si... a fan teme nećemo ukidati.
                            sigpic

Comment

• Sačekajte da nam se brat Henry vrati sa odmora i upari sa Akijem i zatvorite klupske teme
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Lord Gangrena View Post
                                Sačekajte da nam se brat Henry vrati sa odmora i upari sa Akijem i zatvorite klupske teme
                                On kad se vrati, ja odo na odmor. Najbolje da se samobanujem, da ga ne citam. On i njegovi vrhunski literarni stilovi. Pola izgovrni engleski, pola ovaj neki univerzalni balkanski jezik
                                sigpic

Comment

Working...
                                X