Ali sada bukvalno očekujem 3:0 ili 0:3. Sve ostalo je čudno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Od ovih stopera koji su stigli iz Bundesa,Francuske,ovaj iz Stoka mi je najbolji,doduse Big S. Kirkofa stavlja i u sredinu"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Ovaj Soukros kao oni seljacki fudbaleri tipa "lopta moze da prodje a igrac ne moze" i eto napravi penal.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nema motiva Stouk,plus bez Sacirija,Krkica,Afelaja,ovaj Diuf je nestao ,njima je napadac "must buy" ako ne i 2,plus bolji rezevni golman,drugim recima vecina novca na napadaca ovo ostalo mogu da srede squad igracima,mozda sa Mozesom da pokusaju ponovo
Berahino verovatno i dalje prva meta"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Dal ce Siti napokon da napuni stadion kad Pep dodje??
Samo mi nije jasno,na onim tabelama u vezi popunjenosti kapaciteta Siti uopste ne stoji lose,dal oni prijavljuju vise no sto je istina il ti ljudi sa sezonskim kartama ne dolaze"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Nije Boni kriv,njima je vise odgovaralo da su probali sa Berahinom(pogotovo zbog HG kvote) zato sto njemu najvise i lezi sistem sa dva napadaca
Ali ne,spiska Pele 30m funti na Bonija,vrhunski potez,Celziju bi recimo takav napadac lego,da donese nesto drugo umesto Koste"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostDal ce Siti napokon da napuni stadion kad Pep dodje??
Samo mi nije jasno,na onim tabelama u vezi popunjenosti kapaciteta Siti uopste ne stoji lose,dal oni prijavljuju vise no sto je istina il ti ljudi sa sezonskim kartama ne dolazesigpic
Comment
Comment