Kakva igracina je Mahrez...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kakva kradja fantasy-ja Mahrez,iskusno od prvog kola u timu,pratio sam igru Lestera u pripremnim tekmama,i stvarno je izgledalo kao da je u odlicnoj formi,samo da to potraje i posle reprezentativne pauze.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostMahrez otkriće sezonesigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Mahrez i Albrighton odlicni ove sezone,Vardy je izvukao prosle sezone Lester,ovu sezonu je solidan ali ceka se da zaigra bolje.
Zanimljivo da Kramaric ne dobija puno prilike iako je doveden kao veliko pojacanje i skupo,mada Okazaki je odlican za sada.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dosao im Ranijeri covek koji je uspeo 2 puta sa Grckom da izgubi od Farskih ostrvaDreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostDobro jeste igrao ali ne toliko kao ove sezone , sad je za tri kola dao više golova nego prošle cele sezone . Ja sam iskreno mislio da će posle onakvog otkaza Personu da budu u istoj situaciji kao i prošle sezone kad ono obrt totalni .sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment