Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Birmingam, Lester, City i Arsenal se spominju.

Ja imam informaciju po pitanju Arsenala da se oni spominju zbog Wengerovih komentara oko dopinga pocetkom godine, nakon cega je 7 igraca sutradan imalo doping kontrole.

Ako se Lester drogira tacno cu da se objesim jer sam samo ja mrzio tu 'bajku'
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ne dopinguje se niko(naravno da se dopinguje, ali to nece Sunday Times probiti), vidis li da je ovo sarlatan.
      sigpic

Comment

• Ako cemo tako i Fuentes je sarlatan.
        sigpic

Comment

• On nije, radio je zna se sa kojim sportistima, ovaj nijedno ime nije rekao. Zaboravio ih sve naprasno?
          sigpic

Comment

• Ja kolko vidim vrte se imena raznorazna, cak i igraca Arsenala. Ali evo ovo sto ja mogu da vidim od ovih povjerljivih, Arsenal i Kokoske nisu u pitanju.
            sigpic

Comment

• Idemo narkomani do titule, steta salovi da propadnu
              sigpic

Comment

• Danas Lester X, sledece nedelje ih dobija Sunderland, Junajted dobija Spurse, a mi kojim cudom W.Ham i eto nas u igri.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Pa Lesteru bi i X odgovarao, posto je i Totenhem odigrao nereseno, a znamo koliko je opasan Sautempton, bice tesno danas
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Nema sanse da Lester izgubi danas. Idu narkomani do pobjede, pobrinuo se wannabe doktor Fuentes za to
                    sigpic

Comment

• Aki masu si tezak
                      sigpic

Comment

• Bice tesno, #bice rutinski 3:0
                        Originally posted by Vladan
                        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                        :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Aki masu si tezak
                          E ista situacija kad igraju Djokovic Federer, samo s obrnutim ulogama.
                          sigpic

Comment

• Samo neka budu maksimalno fokusirani, nema zajebancije, ima jos dosta posla da se obavi

Originally posted by maliajnstajn View Post
                            E ista situacija kad igraju Djokovic Federer, samo s obrnutim ulogama.
                            Pa ne bas, ali ono, kako god
                            sigpic

Comment

• Leicester u ovoj sezoni je kao kad na Football Manageru neku krš ekipu preurediš pomoću real time editora,
                              tako da svakom igraču napraviš najbolje performanse.
                              Sad je taj Vardy glavni baja.
                              Postao reprezentativac u 30. godini,
                              a pre koju godinu šljakao u nekoj firmi i igrao u nekom Stocksbridge Park Steels F.C.
                              Zaista neverovatna priča.

Comment

• Kako Aki i budisti i narkomani, pa ne ide to valjda jedno s drugim.

A jel se ta doping kontrola na kojoj su pali navodni ti neki...odnosila na ovu sezonu ili...?
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X