Iskreno se nadam da ispadaju i Sanderlend I Njukasl.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Arsenal moze sve da dobije, jedino me brine gostovanje W.Hamu, a i gostovanje u Sitiju, koliko god oni bili raspad trenutno mi ne znamo sa takvima(uzeli smo svega 2 boda liverpulu ove sezone, 3 Junajtedu i najveca blamaza 0 celsiju...).
Ja i dalje verujem u to da Arsenal moze do titule iako nimalo ne zasluzuje.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMeni je samo vazno da gravitacija odradi svoj posao i namjesti Spudse ispod Arsenala.
Sto se titule tice, Lester je osvojio titulu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View PostBogme plasim se da ce gravitacija da zakaze, navijam za protivnike spudsa kao da arsenal igra,kud se koj k... bas oni nadjose tu,nit mogu da navijam za lester ko covek,jer jel te jos smo u trci valjda,a opet tu totenh.ceka ako lisice kiksnu,,ah da mi je da vidim taj maj i zadnje kolo,,bilo bi mi lakse,valdasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
NAvijacki Arsenal osvaja titulu,samo da se ne okliznu sa west hemom...totenhem ima iste sanse kao i arsenal sto ne valja
Lester cim odigra nereseno ili pukne,porasce napetost i samim tim mogu da vezu 2-3 tekme sa 1 ili bez i jednog boda,a i takav ih raspored ocekuje da ne mogu da garantuju da ih sve mogu gaziti..
Comment
-
Titula bi već mogla biti na putu ka Lesteru posle 33. kola.
S druge strane, Lester će poslednja dva meča imati protiv ekipa koje se, verovatno, neće boriti za bilo šta, te im i to može ići na ruku. Sve je na njima, a pokazuju da znaju da se nose sa pritiskom i igraju kao šampionska ekipa. Pet bodova može biti previše na sedam kola do kraja.sigpic
Comment
Comment