Zaboravio sam za Felainija, odmah Erera umesto njega. Ni u jednom univerzimu ne moze biti bolji Januzaj od Erere. Otresli su ga svaki put u duelu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2015/16
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gagi,Felaini i ovu utakmicu propusta zbog suspenzije ..
Dobro smo krenuli i umesto tad da ih nacnemo i mozda postignemo 2-3 gola ,na kraju zamalo ga primimo od Mitrovica.
Depay jedini pokusava napred ,mada je ponekad bio sebican ,Januzaj nekako olako pada ,a Mata je i dalje spor u nekim situacijama.Imamo ih ,samo da ga neko da i da sutnemo neki put ...
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostJel zna ovaj Januzaj nesto sem da padne ? Izvaditi ga odmah na poluvremenu, Fela ili Erera umesto njega.
A Depaju udriti 2-3 samara, da se opameti i da dodaje.
Kako je brat povukao loptu kad je izbacio Memphisa 1 na 1 sa golmanom. Baš napredovao ove sezone, vidi se to. Fela je suspendovan još jednu utakmicu.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostOd ove ofanzivne četvorke, uz Matu je najbolji. Ne znam gledamo li isto.
Kako je brat povukao loptu kad je izbacio Memphisa 1 na 1 sa golmanom.
Ma svaki duel je izgubio, jebes to sto je povukao jedan napad.
Runi meni danas 3 puta bolji od sve utakmice do sada, vidi se razlika odmah, jos da mu nameste koju ...
Place mi se zbog Erere, on treba da trazi raskid ugovora, cuj da jedan Januzaj igra pre njega, o majko
Comment
-
-
Drogba je vala dosao kao igracina, lomilo se pola Evrope da ga dovede.
Sto se tice Uniteda, igrali su pretkolo LP, da su dali go u prvih 20 minuta pobjedili bi, ovako mozda cak i izgube, ako sad ne kapitalisu pritisak koji ce napraviti u prvih 10 minuta drugog poluvremena. Jednostavno, vise nece biti ostrine u igracima, nisu jos spremni da igraju 3 tekme u 10 danasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment